Poldi için 32 milyon...

Düzenleyen:
Poldi için 32 milyon...

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski için 10 milyon Euro'yu (yaklaşık 32 milyon TL) gözden çıkaran Çin Süper Ligi ekiplerinden Shondong Luneng, Dursun Özbek'ten gelecek onayı bekliyor.

Galatasaray'da geçen zaman zaman alkışlanan, zaman zaman ise eleştirilen Almanya Milli Takımı oyuncularından Lukas Podolski için yeniden "Çin'e transfer olacak" iddiaları yükselmeye başladı. Geçen sezon Avrupa ve Çin transfer piyasasında ismi son günlere kadar dolaşan Lukas Podolski'nin talipleri arasında Felix Magath'ın başına geçtiği Shondong Luneng de bulunuyor. Bu kulübün Lukas Podolski için 10 milyon euro'yu (yaklaşık 32 milyon TL) gözden çıkardığı belirtildi.

ÖZBEK SICAK BAKIYOR

Lukas Podolski'nin satılmasına sıcak bakan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Alman yıldız Lukas Podolski'nin satışına onay verdiği ve resmi teklifin gelmesi halinde satışına onay vereceği öğrenildi.

Lukas Podolski'nin gitmesi halinde ise yönetim daha genç bir Avrupalı golcüyü takıma kazandırmak istiyor. Bu nedenle Galatasaray yönetiminin iyi bir forvet arayışının da sürdüğü ifade ediliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...