Aziz Yıldırım uzaklara gidiyor

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım uzaklara gidiyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Hollanda Ligi'nde (Eredivisie) forma giyen Faslı futbolcu Hakim Ziyech'in transferi için kardeşi Ali Yıldırım'la birlikte 2 gün içinde Hollanda'ya gidecek.

Fenerbahçe Yönetimi, Teknik Direktör Vitor Pererira'nın isteği üzerine Hakim Ziyech için Hollanda'ya gitme kararı aldı. Takvim Gazetesinin haberine göre; 12 milyon Euro bonservis isteyen Twente yöneticileri ile yüz yüze görüşme kararı alan Başkan Aziz Yıldırım, kardeşi Ali Yıldırım ile birlikte iki gün içinde Hollanda'ya gidecek.

ZİYECH 800 BİN EURO KAZANIYOR

Nani'yi 8.5 milyon Euro'ya satan F.Bahçe'nin Skrtel'in transferinden kalan parayı en doğru şekilde kullanmak istediği ve bu nedenle Ziyech transferi için yapılacak görüşmelerin büyük önem taşıdığı belirtildi. Faslı futbolcunun Twente'den yıllık 800 bin Euro kazandığı için Fenerbahçe'den alacağı yıllık ücrette bir sorun olmadığı Ziyech'in yıllık 2 milyon Euro'ya ikna edildiği belirlendi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...