Muharrem Usta sabır dedi

Düzenleyen:
Muharrem Usta sabır dedi

SPOR Haberleri

Taraftardan transfer konusunda sabretmesini isteyen Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, "Sabretmeyi hep beraber öğrenmeliyiz ve gaza gelmemeliyiz. Yeni haberler haftaya. QNB sponsorluğu da hepimiz için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Samorin kampının 6'ıncı günü geride kalırken, henüz resmi olarak hiçbir oyuncu ile anlaşma sağlanamaması dikkati çekerken UEFA'nın kısıtlamaları yüzünden öncelikli olarak iç transferi çözüme kavuşturmak zorunda olan Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, taraftarlarının beklemesini istedi. Teklif gelmeyen ve kadroda düşünülmeyen oyuncularla sözleşme feshetme yolunu tercih eden bordo mavililerin gelecek haftadan itibaren iç transferi çözüp dış transfere yönelmeyi planladığı beliirtildi. Yeni haftada gelişmeler yaşanacağını belirten Başkan Usta, "Sabretmeyi hep beraber öğrenmeliyiz ve gaza gelmemeliyiz. Yeni haberler haftaya. QNB sponsorluğu da hepimiz için hayırlı olsun" dedi.

ERSUN YANAL FRANSA'YA GİDİYOR
Bu arada, Samorin kampı öncesinde yayıncı kuruluşla anlaşması gereği Euro 2016 gruplarında yorumculuk yapan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, bu kez Euro 2016 finalini yorumlamak için Fransa'ya gidecek. Yanal'ın iki gün Fransa'da kalacağı, ardından pazartesi günü Slovakya'ya dönerek takımın başında antrenmana çıkacağı bildirildi.

GENÇLER TAKIMA ISINIYOR
Slovakya'nın Samorin kasabasında 1'inci etap kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da genç oyuncular takıma ısınmaya başladı. Tecrübeli isimlerin de genç oyuncularla yakından ilgilenmesi alışma sürecini çabuk atlatmalarını sağlarken bu birliktelik antrenmanlara da olumlu yansıyor. Antrenmanlarda hırslı görülen genç oyuncular, teknik direktör Ersun Yanal'ın gözüne girerek yeni yapılanmada kadroda kendilerine yer bulmayı hedefliyor.

Samorin kampının 6'ıncı gününü geride bırakan Trabzonspor'da futbolculara izin verildi. Yoğun antrenman temposunun ardından bugünü izinli olarak geçiren bordo mavililer, yarın akşam yeniden çalışmalara başlayacak.

UĞUR DEMİROK'A DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Trabzonspor'un savunma oyuncusu Uğur Demirok'a 28'inci yaş gününde teknik heyet ve takım arkadaşları doğum günü kutlaması yaptı. Uğur, kendisi için düzenlenen doğum günü kutlaması nedeniyle büyük mutluluk yaşadı. Kesilen pastanın ardından takım arkadaşları Uğur'u tebrik etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...