Fenerbahçe, Real Madrid'in yıldızıyla anlaştı

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Real Madrid'in yıldızıyla anlaştı

SPOR Haberleri

İspanyol basınında yer alan haberlere göre: Fenerbahçe, NBA'e dönmesi kesin gözüyle bakılan Amerikalı pivot Ekpe Udoh'un yerine eski Real Madridli Gustavo Ayon ile anlaştı.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Real Madrid'den başantrenör Pablo Laso ile yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılan Gustavo Ayon, önce NBA'e gitmeyi düşündü. Ancak NBA takımlarından beklediği kontratı alamayan Meksikalı pivot, rotasını Avrupa'ya çevirdi ve Fenerbahçe ile görüştü. Sarı lacivertliler, prensip anlaşmasına vardıkları Ayon konusundaki son kararı vermek için Ekpe Udoh'u bekliyor. Udoh NBA'e döndüğü taktirde Meksikalı oyuncu ile sözleşme imzalanacak.

Fenerbahçe, Real Madrid'in yıldızıyla anlaştı

NBA'de New Orleans Hornets, Orlando Magic, Milwaukee Bucks ve Atlanta Hawks formaları giyen 31 yaşında ve 2.08 metre boyundaki Gustavo Ayon, THY Euroleague kariyerinde toplam 59 maça çıktı ve 22.3 dakika ortalama süre ile 9.8 sayı, 6.1 ribaunt, 2.1 asist, 1.4 top çalma ve 0.9 blok ortalamaları tutturdu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...