Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da sponsor krizi

Düzenleyen:
Galatasaray'da sponsor krizi

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe karşısında, “Tek yürek tek bilek” reklamıyla sahaya çıkan Galatasaray'ın, yeni sponsor bulmakta zorlandığı iddia edildi.

Sezonun son maçında Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Fenerbahçe’ye karşı, “Tek yürek tek bilek” sloganlı kendi reklamıyla çıkan Galatasaray, yeni sponsor bulmakta zorlanıyor. Sezon içinde Dumankaya ile yapılan anlaşmayı fesheden Sarı-Kırmızılılar, bir süre Birleşmiş Milletler’in bir programını tanıtarak sahaya çıkmıştı. Kulüp başkanı Dursun Özbek, uzun süredir sponsor firma arayışlarına devam etse de bir sonuç alamadı. Eğer önümüzdeki günlerde de sponsor bulunamazsa, ciddi finansal krizler yaşayan Galatasaray, önemli bir gelir kalemini daha kaybetmiş olacak. İşte bu ihtimal, Özbek’i ciddi anlamda endişelendiriyor ve rahatsız ediyor.

Galatasaray'da sponsor krizi
Kombinede gelişme yok

Ayrıca kombine yenileme dönemindeki vasatlık da aşılabilmiş değil. Şu ana kadar 3500 limiti aşılamadı. Geçmiş sezonlarda 40 binden fazla kombine satmayı bile başaran Cim Bom’da, hem Avrupa’dan men cezası, hem transfer yapılamaması hem de Sneijder gibi yıldızlarla yaşanan kriz, taraftarı tribünden uzaklaştırmış durumda.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...