Kendileri açıkladı! Türkiye'ye geliyorlar...

Düzenleyen:
Kendileri açıkladı! Türkiye'ye geliyorlar...

SPOR Haberleri

Samuel Eto'o Vakfı'nın 10. yıl kutlaması kapsamında düzenlenen gösteri maçı için Lionel Messi, Neymar ve Didier Drogba, Antalya'ya gelecek.

Antalyasporlu Samuel Eto'o'nun düzenleyeceği özel maç için dünya yıldızları kararını verdi. Samuel Eto'o Vakfı'nın 16 Temmuz'da Antalya Arena'da yapacağı karşılaşmada Türk ve Dünya karması karşı karşıya gelecek.

ÜNLÜ FUTBOLCULAR GELİYOR

Bir çok önemli ismin davetli olduğu maça son olarak üç önemli yıldızdan olumlu yanıt geldi. Barcelonalı futbolcular Lionel Messi ve Neymar ile Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba, yaptıkları duyurularla, Türkiye'deki maça katılacaklarını açıkladılar.

Bu isimlerin dışında katılması beklenen diğer futbolcular şöyle: Iniesta, Arda, Xavi, Carles Puyol, Valdes, Ludovic Giuly, Abidal, Deco , Eden Hazard, Karim Benzema, David Alaba, Aubameyang, Lassana Diarra, Javier Zanetti, Fabrice Olinga, , Emmanuel Adebayor, Raymond Kalla, Dario Simic, Alexei Smertin, Andre Ayew, Jay­Jay Okocha, Marcel Desailly, Louis Saha, Nwankwo Kanu, Kolo Toure, Essien, Demba Ba.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...