Semih'ten ilginç çıkış: Ben hiç maç oynamadım

Düzenleyen:
Semih'ten ilginç çıkış: Ben hiç maç oynamadım

SPOR Haberleri

Milli Takım kampında yer aldığı için 20 Temmuz'a kadar izinli olan Semih Kaya, "Ben milli takımda hiç maç oynamadım. Sezona hazır olmak adına takıma erken katılmak istiyorum" dedi.

Galatasaray'da Semih Kaya, Milli Takım kampında olması sebebiyle kendisine 20 Temmuz'a kadar izin verilmesine karşın "Ben hiç maç oynamadım" diyerek tatili kabul etmedi. Geçen sezon sakatlıklar sebebiyle fazla forma şansı bulamayan Semih Kaya, gelecek sezona formda girmek adına sürpriz bir harekete imza attı. Türkiye A Milli Takımı'nın EURO 2016 kadrosunda bulunan ancak Fransa'da görev alamayan Semih Kaya'ya, Galatasaray teknik heyeti 20 Temmuz'a kadar izin verdi. Ancak genç oyuncu Semih Kaya, tatili kabul etmedi.

"MİLLİ TAKIMDA OYNAMADIM"

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'i arayan Semih Kaya, milli takımda hiç süre alamadığını belirtip, "Ben milli takımda hiç maç oynamadım. Sezona hazır olmak adına takıma erken katılmak istiyorum" dedi.

İSVİÇRE KAMPINA KATILACAK

Riekerink ile konuşan Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, milli takımdaki arkadaşlarının aksine 15 Temmuz'da Galatasaray'ın İsviçre'de yapacağı ilk kampa da katılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...