F.Bahçe'de Udoh bekleyişi

Düzenleyen:
F.Bahçe'de Udoh bekleyişi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, NBA'e gitmek istediğini söyleyen Amerikalı pivot Ekpe Udoh'un, sarı lacivertli kulüple sözleşme yenilemesi için beklediklerini ifade etti.

Ömer Onan, FB TV'ye yaptığı açıklamada, NBA'de transfer için arayışlarda bulunan Udoh'un Fenerbahçe'de devam etmesini istediklerini belirterek, "Onun için müthiş bir fedakarlık gösterdik. Başkanla bire bir konuştuğumda fedakarlığın en üst noktasına kadar geldik. Bugüne kadar Udoh, hep NBA'yi beklediğini söylüyordu. Biz de buna saygı gösteriyoruz ama artık bugün itibarıyla NBA'den istediği kontratı alamayacağı belli oldu. O açıdan Udoh'u imzaya bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ekpe Udoh için maksimum teklifi yaptıklarını kaydeden Ömer Onan, "Avrupa'da bizim verdiğimiz bu kontratın daha üstüne çıkabilecek CSKA Moskova ve Darüşşafaka Doğuş'tan başka takım yok. Seyirci de biz de imzasını bekliyoruz. Hickman'ın yerine de bir skorer, Bogdanovic'i tamamlayıcı oyuncu düşünüyoruz. Maurizio Gherardini ile birlikte ABD'ye gideceğiz. NBA yaz ligini takip edeceğiz. İsimler kafamızda. Son kez izleyeceğiz. Oradan bir oyuncu ile birlikte dönebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Avrupa'nın en iyi uzun oyuncusu olarak değerlendirilen Jan Vesely'yi takımda tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Onan, şunları kaydetti:

"Başkanımız, sponsorumuz olmadığı halde hiç geri adım atmadan sonuna kadar bu süreçte bizim yanımızda oldu. Başkana ve yönetim kuruluna da böyle bir fedakarlık yaptıkları için teşekkür ediyorum. Vesely geçtiğimiz Dörtlü Final öncesi büyük bir sakatlıktan çıktı ve orayı yakalamak için büyük uğraş verdi. NBA'de herkes 'çılgın para' diyor, buna rağmen burada kalmasındaki önemli etkenlerinden biri müthiş bir seyirci desteği ve takımla Dörtlü Final'i kazanmayı istemesi. Herkes burada çok mutlu. NBA standartlarında bir salonumuz var. Müthiş bir seyircimiz var. Çok iyi bir antrenörümüz var. Vesely daha önce NBA'i de denemiş bir oyuncu. Burada Avrupa'nın en önemli oyuncusu. İsmine şarkılar yazılıyor. İnsanlar bunu kaybetmek istemiyor. Kariyerinin sonuna kadar da kalabilir."

F.Bahçe'de Udoh bekleyişi

"AVRUPA'DA HİÇBİR KULÜPTEN ÇEKİNMİYORUZ"
Ömer Onan, Fenerbahçe taraftarının, yeni sezonda da severek ve heyecanla izleyecekleri bir takım olacağını anlattı.

"İstediğimiz hedeflere doğru gideceğiz. THY Avrupa Ligi'nde geçen sezon final oynadık. Bu sezon da 'kesin şampiyon oluruz' diye bir şey yok. Belki Dörtlü Final bile oynamayabiliriz." ifadelerini kullanan Onan, şunları kaydetti:

"CSKA, 13-14 senede 3 şampiyonluk kazandı. Real Madrid, 20 seneden sonra bir kere şampiyonluk aldı. Hedefimiz hep orası. Avrupa'da hiçbir kulüpten de çekinmiyoruz ama kolay iş de değil. Bütün takımlar çok iyi. Son 3-4 seneye damga vuran bir Fenerbahçe var. Avrupa'da en iyi 4-5 takım arasına girmiş, reytingi çok yüksek bir takım Fenerbahçe. Avrupa'da bilinirliği çok yüksek, Amerika ve Çin'de de izlenen bir takım olduk. Bu yolda da devam edeceğiz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...