Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Düzenleyen:
Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

SPOR Haberleri

Beşiktaş, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bu sabah yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda alt yapıdan bazı futbolcular da yer aldı.

Siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı yapılan sabah antrenmanına milli takımlarda olan oyuncular katılmadı. Antrenman takım halinde salonda yapılan çalışma ile başladı. Salonda yapılan ısınma çalışmaları sonrası 12 istasyondan oluşan parkurda değişmeli olarak denge ve kuvvet çalışmaları yapıldı. Bir saat süren çalışmalar sonrası oyuncular sahada kondisyon koşuları, top kontrolü ve 5-2 çalışması yaptı.

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Bu arada, alt yapı oyuncularından Eslem Öztürk, Sedat Şahintürk, Sezer Yıldırım, Muhammed Enes, Hamza Küçükköylü, Fatih Aksoy, Hüseyin Yılmaz ve Veysel Sapan takımla birlikte çalıştılar.

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, hazırlıklarına saat 18.00’de basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...