Trabzonspor'un gündemi aynı

Düzenleyen:
Trabzonspor'un gündemi aynı

SPOR Haberleri

Başkan Usta kadro takviyesi için 'gaza gelmemeliyiz' derken, taraftarların biraz daha sabretmesini istedi.

Trabzonspor'un transferdeki sessizliği devam ediyor. Slovakya kampının 6. günü geride kalırken, henüz resmi olarak hiçbir oyuncu ile anlaşma sağlanamadı. UEFA’nın kısıtlamaları yüzünden öncelikli olarak iç transferi çözüme kavuşturmak zorunda olduklarını belirten Başkan Muharrem Usta, taraftarların biraz daha sabretmesini istedi. Teklif gelmeyen ve kadroda düşünülmeyen oyuncularla sözleşme feshetme yolunu tercih eden bordo-mavililer, gelecek haftadan itibaren iç transferi çözüp dış transfere yönelmeyi planlıyor. Yeni haftada gelişmeler yaşanacağını belirten Başkan Usta, "Sabretmeyi hep beraber öğrenmeliyiz ve gaza gelmemeliyiz. Yeni haberler haftaya" dedi. Gelen bilgilere göre Fiorentinalı savunmacı Roncaglia, Nice'ten sağ bek Jeremy Pied ve Faslı orta saha oyuncusu El Kaddouri’yle prensipte el sıkışıldı. Forvet için ise Valere Germain ve Bafetimbi Gomis’ten birisi kiralanacak.

Yanal finale gitti

Öte yandan Slovakya kampı öncesinde yayıncı kuruluşla anlaşması gereği EURO 2016 gruplarında yorumculuk yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bu defa finali yorumlamak için Fransa’ya gitti. Yanal yarın Slovakya’ya dönerek takımın başında antrenmana çıkacak. Yoğun antrenman temposunun ardından dünü izinli olarak geçiren bordo-mavili futbolcular da bu akşam yeniden çalışmalara başlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...