Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Prens olursun'

Düzenleyen:
'Prens olursun'

SPOR Haberleri

Norveçli orta sahanın bonservisi için 2.5 milyon avroyu gözden çıkaran sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki oyuncuyu ikna etmek için ise Martin Linnes kozunu devreye soktu.

Burhan Can TERZİ

Galatasaray takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, yönetim de Teknik Direktör Jan Olde Riekerink’in verdiği rapor doğrultusunda transferleri bitirmeye çalışıyor. Hollandalı teknik adamın öncelikle takıma kazandırılmasını istediği isim ise İskoç Celtic’in başarılı orta saha oyuncusu Stefan Johansen. Riekerink, 25 yaşındaki futbolcuyu, 23 Temmuz’da başlayacak Danimarka kampında kafilede istiyor. Celtic kulübüyle yapılan görüşmelerde, son olarak 2.5 milyon avro teklifte bulunan sarı-kırmızılılar, Martin Linnes kozunu da devreye soktu.

Takımın ihtiyacı var

Cimbom’un geçen yıl kadrosuna kattığı Linnes, vatandaşı Johansen’e Galatasaray’ı anlatarak, yırtıcı orta sahanın da artık gözünü sarı-kırmızılı ekibe çevirmesini hedefledi. Linnes’in, Johansen’e “Burası dünyada görebileceğin en büyük kulüplerden biri. Taraftarlar, tesisler muhteşem. Takımın senin gibi bir oyuncuya ihtiyacı var. Buraya gelirsen takımın prensi olursun” dediği öğrenildi. Başarılı futbolcunun da Linnes’in bu sözlerinden çok etkilendiği ve G.Saray’a gelme konusunda çok istekli olduğu ifade edildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...