Şampiyon farkı

Düzenleyen:
Şampiyon farkı

SPOR Haberleri

Sezonu 6’ncı bitiren, ön eleme maçı olan, 50. yılın kadrosunu kuran rakiplerine göre daha bir derli toplu, daha az problemli Kartal, yeni Güneş’li günlere kanatlarını açtı…

Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş önceki akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde toplandı, yeni sezonu açtı… Şenol Güneş yönetimindeki ilk toplantıda neredeyse ideale yakın bir kadro vardı. Siyah-beyazlılarda problem yok muydu? Tabii ki vardı. Ancak bakıldığında diğer rakiplerine göre en rahatı ve huzurlu olanıydı… Sosa, Mario Gomez problem ve belirsiz olarak kenarda dururken, West Ham’a gitmeyi isteyen Atiba Hutchinson büyük bir profesyonellik örneği gösterip çalışmada yerini aldı. Satış listesinde olan ve kulüp bulmaları istenen Delgado, Milosevic de tesislerdeydi.
Yeniler sahnede
İdmanda olmayanlar ise izinli olan Olcay Şahan, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Gönül ve EURO 2016’da yoluna devam eden Ricardo Quaresma’ydı… Jose Sosa ise izinli olmamasına rağmen kampa katılmadı, Bodrum’da tatildeydi. Geçen sezonu kiralık geçiren Ömer Şişmanoğlu, Alexander Milosevic ve Aras Özbiliz yeni sezon açılışında vardı. Yeni transferlerden borservisi alınan Marcelo Guedes ve kaleci Fabricio da tesislerdeydi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...