Galatasaray'a Belçikalı yıldız

Düzenleyen:
Galatasaray'a Belçikalı yıldız

SPOR Haberleri

Galatasaray, 6.5 milyon Euro karşılığında Porto'ya gönderdiği Alex Telles'in yerine, Zulte Waregem forması giyen 24 yaşındaki Belçikalı sol bek Bryan Verboom'u transfer etmek için girişimlere başladı.

Geçen sezon İnter'e kiraladığı Alex Telles'i 6.5 milyon Euro bonservis karşılığında Porto'ya satan ve resmi açıklamayı hafta içinde yapması beklenen Galatasaray, Lionel Carole ile birlikte sol bekte görev yapacak bir alternatif ismin peşine düştü.

GALATASARAY'A GELMEYE HAZIR

Avrupa'da arayışlarını sürdüren Galatasaraylı yetkililer Belçika ekibi Zulte Waregem'de forma giyen Bryan Verboom'la temas kurdu. 24 yaşındaki Belçikalı sol bek Cimbom'a gelmeye hazır. Verboom'la 2019'a kadar sözleşmesi olan Zulte Waregem'in 2 milyon Euro bonservis istediği öğrenildi.

VERBOOM KİMDİR?

24 yaşındaki Bryan Verboom, 2015- 16 sezonunda Zulte Waregem formasıyla 35 maça çıktı ve 3 gole imza attı. Bryan Verboom, 2012-13 sezonunda Anderlecht'ten transfer edilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...