Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'a 2 kötü haber!

Düzenleyen:
Galatasaray'a 2 kötü haber!

SPOR Haberleri

24 yaşındaki Danimarkalı orta saha oyuncusu Thomas Delaney ve ön libero için düşünülen Celtic'in yıldızı Stefan Johansen'i transfer etmek isteyen Galatasaray'a kötü haber geldi.

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'a transferde iki kötü haber geldi. Sarı-Kırmızılıların transfer gündeminde yer alan Norveçli Stefan Johansen ve Danimarkalı Thomas Delaney'in işi zora girdi.

İSKOÇ EKİBİ KOLAYLIK SAĞLAMIYOR

Cim-Bom'un ön libero için düşündüğü Celtic'in 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Stefan Johansen için kulübü bonservis olarak 3 milyon pound istediğini bildirdi. İskoç ekibi bu rakamın altına kesinlikle inmeyeceğini bildirdi. Galatasaray'ın ise bonservis olarak 1.5-2 milyon Euro arasında bir rakam vermeyi düşündüğü, aradaki ciddi fark nedeniyle transferin gerçekleşme olasılığının zayıf olduğu ifade edildi.

Galatasaray'a 2 kötü haber!

(Johansen)

DELANEY'İN BONSERVİSİ YÜKSEK

Gündemdeki diğer isim olan Kopenhag'ın Danimarkalı yıldızı Thomas Delaney'in sözleşmesindeki madde de Cim-Bom'un elini kolunu bağladı. Mukavelede, "4 milyon Euro'ya serbest kalabilir" maddesinin yer aldığı ortaya çıktı. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için bu rakamı çok yüksek bularak başka alternatiflere yönelmelerini istedi.

İki transferden gelen bu olumsuz haberlere rağmen Galatasaray'ın çalışmalarını sürdürdüğü, Delaney ve Johansen olmasa bile diğer alternatifler için çalıştığı dile getirildi.

Galatasaray'a 2 kötü haber!
(Delaney)

JOSUE KARARSIZLIĞI

Galatasaray, Telles'in Porto'ya satışı sırasında gündeme gelen Josue için kararsız kaldı. Cim-Bom, Portekiz ekibiyle Telles için anlaşma sağlarken, Porto da Josue'yi 1 seneliğine kiralık olarak verebileceğini bildirdi. Galatasaraylı yetkililer 14 kişilik yabancı listesinin netleşmemesi nedeniyle Porto'ya olumlu veya olumsuz bir yanıt vermedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...