Eren Derdiyok bombası patlıyor

Düzenleyen:
Eren Derdiyok bombası patlıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, daha önce teklifi reddeden Kasımpaşa'ya bu kez 4.5 milyon Euro + Tarık Çamdal'ı teklif etti. Paşa, düşünmek için süre istedi, G.Saray futbolcuyla anlaştı.

Galatasaray Eren Derdiyok için tüm şartları zorluyor... Kısa bir süre önce Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da gündeminde olan Kasımpaşalı oyuncu için 4 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli teklif eden Sarı-Kırmızılı yönetim ret cevabı almıştı. Ancak olumsuz cevaba rağmen Eren Derdiyok'tan vazgeçmeyi düşünmeyen Sarı-Kırmızılı yönetim İstanbul kulübüne bu kez farklı bir teklifle geldi.

ZAM VE TARIK TEKLİFİ

Buna göre yapılan yeni öneride Kasımpaşa'ya daha önce teklif edilen 4 milyon Euro'luk rakam 4.5 milyon Euro'ya çıkarıldı. Ayrıca parayla birlikte Kasımpaşa'ya Tarık da teklif edildi. Artan rakam nedeniyle daha önce Galatasaray'a olumsuz cevap veren Kasımpaşa bu kez düşünmek için süre istedi.

KASIMPAŞA'NIN CEVABI MERAK KONUSU

Bu sezon kadrosunda küçültmeye gitmeyi planlayan Kasımpaşa'nın bu rakamı değerlendireceği ve Galatasaray'a Eren Derdiyok için net bir cevap vereceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Eren Derdiyok'un ise Galatasaray'a evet cevabı verdiği ve yıllık ödeme konusunda anlaşma sağlandığı iddia edildi. Galatasaray'da gözler şimdi Kasımpaşa Yönetimi'nin vereceği karara odaklandı.

GEÇEN SEZON PATLAMA YAPTI

İki sezon önce Kasımpaşa'ya transfer olan Eren Derdiyok ayağı kırıldığı için uzun süre forma giyemedi. Geçen sezon adeta patlama yapan yıldız futbolcu attığı gollerle ligin en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...