Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan 'fiyasko' çıktı

Düzenleyen:
Arda Turan 'fiyasko' çıktı

SPOR Haberleri

Uluslararası haber ajansı Agence France Presse (AFP), Barcelonalı Milli futbolcumuz Arda Turan'ı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın "fiyasko" isimleri arasında gösterdi.

Uluslararası haber ajansı AFP, EURO 2016'nın ardından şampiyonanın en büyük 5 "fiyaskosu"nu belirledi. "İşte Fransa'daki turnuvada beklentileri karşılayamayan 5 yıldız" ifadesini kullanan AFP'ye göre EURO 2016'nın "5 fiyaskosu" arasında Arda Turan da yer aldı.

"YUHALANMA KEPAZELİĞİ"

Fransız haber ajansı AFP, milli yıldızımız için şu ifadeleri kullandı:

"Ülkesinde ikon olarak görülen Barcelonalı orta saha oyuncusu Arda'ya taraftarlar büyük ümit bağlıyordu. Ancak kulüp seviyesinde zor bir sezon geçiren Arda, EURO 2016'da çok didinse de etkili olmakta zorlandı. 29 yaşındaki oyuncu, 1-0'lık Hırvatistan yenilgisinin ardından performansından ötürü kamuoyu önünde özür diledi. Nice'te İspanya'ya karşı alınan 3-0'lık mağlubiyet sırasında ise Türk taraftarlarca yuhalanma kepazeliğine katlanmak zorunda kaldı."

DİĞER FİYASKOLAR

AFP diğer 4 fiyaskoyu ise şöyle sıraladı:

SÜPER LİG VE DÜNYA LİGLERİNDEN MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN
- Zlatan Ibrahimovic
- Thomas Müller
- İngiltere
- İspanya

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...