Karakartal'a yılın transferi! Efsane geri döndü

Düzenleyen:
Karakartal'a yılın transferi! Efsane geri döndü

SPOR Haberleri

1996-1998 yılları arasında Beşiktaş'ın kalesini koruyan Hırvat Marijan Mrmic, Karakartal'a kaleci antrenörü olarak geri döndü.

Beşiktaş, kaleci antrenörlüğü için tanıdık bir isimle anlaştı. Siyah beyazlı kulüp Jose Sambade'den boşalan antrenörlüğe Hırvat çalıştırıcı Marijan Mrmic'i getirdi.

UNUTULMAZLAR ARASINA GİRDİ

1996-1998 yılları arasında 51 maçta Beşiktaş forması giyen Mrmic, sergilediği performansla siyah beyazlı taraftarların unutamadığı isimler arasına girmişti. Mrmic, kimilerine göre Beşiktaş tarihinde forma giyen en iyi yabancı kaleciydi.

Karakartal'a yılın transferi! Efsane geri döndü

GÖREVE BAŞLIYOR

Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda anlaşma sağlanan 51 yaşındaki antrenör, bu hafta itibari ile görevine başlayacak.

Karakartal'a yılın transferi! Efsane geri döndü

HIRVATİSTAN MİLLİ TAKIMI'NDA DA ÇALIŞACAK

Son olarak Hırvatistan A Milli Takımı'nda kaleci antrenörlüğü yapan Mrmic, milli takımdaki çalışmalarına ise devam edecek. Hırvat antrenör, Beşiktaş'ta kalacağı süre boyunca milli takımdaki görevini de sürdürecek.

Aktif futbolculuk hayatını 2000 yılında Belçika'nın ekibi Charleroi'da sonlandıran Mrmic, daha sonra kaleci antrenörlüğüne kariyerine başladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...