Riekerink Sneijder'e sahip çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Riekerink Sneijder'e sahip çıktı

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, yeni sezonun ilk basın toplantısını takımın kamp yaptığı İsviçre'de düzenledi ve "Forvet takviyesi yapmalıyız" diyerek yönetime çağrı yaptı.

"Son 3 ay takımı devraldım, birazcık tesadüf olarak değerlendirebiliriz" diyen Hollandalı teknik adam, hedeflerini, "Takımı kurma ve daha iyi yere gelme anlamında Avrupa'da olmamayı avantaj olarak değerlendirilebilir. Kesinlikle ana hedefimiz şampiyonluk ama Türkiye Kupası'nı da unutmamak lazım" sözleriyle sıraladı.

İÇİNİZ RAHAT OLSUN
 Yönetimin 2.2 milyon Euro ceza verdiği Sneijder'e de sahip çıkan Hollandalı hoca, "Wesley Sneijder aramıza katıldı. Onu 11 yaşından beri tanırım. Wesley'in tutkusundan, hırsından memnunum. Şüphem yok... Bazı konular aile içerisinde çözülmesi gereken olaylar. Bu konuda fazla detay veremem. Taraftarımızın içi rahat olsun. Bütün sorunları çözeceğiz" dedi.

EN SONUNDA BAŞLADIM
 Galatasaray'ın transfer çalışmalarına da değinen Riekerink, "Büyük takımlara bakarsanız birçok hocanın isminin yazılması normaldir. En sonunda da ben teknik direktör olarak göreve başladım. Hamit sakatlıktan döndü, Dzemaili var, Selçuk İnan var, 3 oyuncumuz var ama o bölgeye takviye yapmamız gerekiyor. Ayrıca forvet veya forvetler almamız gerekiyor. Takımın fizik gücünü de yukarıya çekmeliyiz" diye konuştu.

SADECE İKİ KİŞİ DEĞİL!..
 Bilal Kısa, Furkan Özçal, Sercan Yıldırım, Emre Çolak ve Jose Rodriguez'in kendisinin raporu doğrultusunda takımdan ayrıldığını anlatan Riekerink, "Çok fazla para harcayamayız ama benim verdiğim rapor doğrultusunda önümüzdeki günlerde mutlaka transferler olacak. Sadece iki futbolcu değil (Tarık, Donk) verdiğim rapor doğrultusunda başka isimler de takımdan ayrılacak" itirafında bulundu.

İNŞALLAH SAKATLANMAZ
 Riekerink yeni transfer Serdar Aziz hakkında, "Serdar Aziz tabii ki hepimizin bildiği gibi üst düzey bir oyuncu. Her şeyden önce çok çalışan ve yetenekli bir futbolcu. Talihsiz sakatlıkları inşallah tekrarlanmaz" yorumunu yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...