İsmail Fenerbahçe'de

Düzenleyen:
İsmail Fenerbahçe'de

SPOR Haberleri

Kartal'a sağ beki Gökhan Gönül'ü kaptıran Aziz Yıldırım tarihi rakibinin sol bekini transfer etti.

Beşiktaş'ta dün flaş bir ayrılık gerçekleşti. Başkan Fikret Orman'ın bir ay önce 'anlaştık' dediği İsmail Köybaşı ile yollar beklenmedik şekilde ayrıldı. Resmi site ayrılığı duyurdu. Yıllık 600 bin avro kazanan İsmail'e siyah-beyazlılar 1.300 milyon avro teklif etti. F.Bahçe devreye girip 1.750 milyon avro önerince İsmail'in Beşiktaş'la birlikteliği sona erdi. G.Antep'ten 7 sezon önce 5.5 milyon avro gibi yüksek bedelle alınan futbolcu sözleşmesi bittiği için bedavaya elden çıkmış oldu. Menajer Batur Altıparmak futbolcuyla F.Bahçe yönetimi arasında aracılık yaptı. İsmail'e Avrupa'dan da teklifler olduğu fakat sarı-lacivertli kulübün vereceği para yanında öneriler ücretlerin çok cılız kaldığı öğrenildi. Bugün son bir görüşme yapılacak ve İsmail büyük bir sürpriz olmazsa yeni sezonda çubukluyu giyecek. Böylece Kartal'a sağ beki Gökhan Gönül'ü kaptıran Aziz Yıldırım tarihi rakibinin sol bekini almış oldu.

Kompany için hamle

Öte yandan Beşiktaş defans bölgesi için transfer arayışlarına hız verdi. Kolarov'da yol alan siyah-beyazlı yönetimin bir başka uğraş verdiği isim de Vincent Kompany. Belçika'da yayın yapan hln.be adlı internet sitesinde yer alan habere göre siyah-beyazlılar, Belçikalı defans oyuncusu Kompany için kiralık olarak anlaşma zemini arıyor. Sakatlığı sebebiyle EURO 2016'yı kaçıran tecrübeli oyuncu 2008'den bu yana Manchester City forması giyiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...