'Futbolu Fener'de bırakacağım'

Düzenleyen:
'Futbolu Fener'de bırakacağım'

SPOR Haberleri

Gökhan Gönül'ün aksine takımda kalmayı tercih eden yıldız futbolcu, "Ben buraya gelirken bu forma altında futbolu bırakmayı düşünmüştüm. Öyle de olacak" dedi.

Fenerbahçe Kulübü, milli futbolcusu Mehmet Topal ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Ülker Stadyumu'nda düzenlenen imza töreninde milli futbolcuya Hukuk ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetici Şekip Mosturoğlu eşlik etti. Törene Başkan Aziz Yıldırım'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de katıldı. İmza töreninde ilk olarak söz alan Mosturoğlu; "Mehmet ile aslında kalpten imzaladık. Mayıs ayında bir görüşmemiz olmuştu. Bize söz verdi ve şimdi de imza törenini yaptık. İnşallah önümüzdeki 4 yılı da tamamlayıp efsane olarak kalır. Bu imzanın hayırlı olmasını diliyorum. Sağlıkla, mutlulukla Fenerbahçe'de nice şampiyonluklar kazanmasını diliyorum" şeklinde konuştu. Resmi imzaların atılmasının ardından kısa bir konuşma yapan Mehmet Topal, futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istediğini söyledi.
Yuvamda ve ailemde kaldım
Fenerbahçe'ye ilk transfer olduğunda "İnşallah burada futbolu bırakırım" dediğini hatırlatan Mehmet Topal, "3-4 yıl oynayıp ayrılmaya gelmedim. Ben futbolu burada bırakmak için bu camiaya geldim. Yuvamda ve ailemde kaldığım için hem ben mutluyum hem de kendi ailem mutlu. İlk geldiğim günden bu yana elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Her iki taraf için hayırlı olsun. İnşallah futbolu burada bırakmak nasip olur" dedi. Başkan Aziz Yıldırım ile yöneticilerin de imza törenine gelmelerinin kendisini gururlandırdığını söyleyen Mehmet Topal, "Onların burada olması benim için onur ve şereftir. Kendilerine teşekkür ederim. Sakatlığıma gelince; ciddi bir durum yok. 1 hafta 10 güne kadar antrenmanlara başlayacağım. Kaldığım yerden devam edeceğim" ifadelerini kullandı. 
Ekmeğini yediğim camia…
Takımdan ayrılan oyuncularla ilgili bir soruya Mehmet Topal, "Bizler profesyonel insanlarız. Herkesin tercihi kendisini bağlar. Zaman zaman arkadaşlarımızla da konuştuk ama ben hem onlara hem de çevreme, Fenerbahçe'de kalmak istediğimi söylüyordum. Bir kez daha söylüyorum; burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Onlar da profesyonel ve tercihlerine saygı duymak gerekir. Ben burada kalmayı kafama koymuştum ve kaldım" dedi. Son olarak, her zaman takımın başarısı için çalıştığının altını çizen yıldız futbolcu, "Saha içinde en iyi şekilde işimi yapmaya çalışıyorum. Takımım nasıl başarılı olur, onu sahaya yansıtmaya çalışıyorum. Sahiplenme duygusu yüksek bir insanım. Ekmeğini yediğim camianın başarısı için çalışıyorum. Sahada her zaman işimi yapmaya çalışıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...