Skrtel geliyor

Düzenleyen:
Skrtel geliyor

SPOR Haberleri

Pereira'nın savunma üçlüsünün temel taşı yapmayı düşündüğü oyuncu bugün İstanbul'a gelecek, anlaşma sağlanırsa imzayı atacak

Fenerbahçe, Liverpool'un Slovak savunmacısı Martin Skrtel'i kadrosuna katmak üzere. Bir süredir görüşmelerin sürdürüldüğü tecrübeli oyuncunun transferi artık resmiyet kazanıyor. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada "Daha önce kendisi ve kulübü Liverpool ile görüşmelere başladığımızı duyurduğumuz Martin Skrtel konusunda, Liverpool Kulübü ile görüşmeler devam etmektedir. Martin Skrtel, 12 Temmuz 2016 Salı günü (bugün) öğleden sonra İstanbul'a gelecek ve futbolcu ile görüşmeler burada devam edecektir" açıklaması yapıldı. 
Pereira onu bekliyor
Bazı maçlarda takımını 3-5-2 sistemiyle oynatmayı düşünen ve bunun provalarını yapan teknik direktör Vitor Pereira, savunma üçlüsünü Neustadter, Kjaer ve Skrtel'den oluşturmayı planladığı için Slovak oyuncunun takıma katılmasını bekliyor. Pereira, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında, bu sezon maçlarda iki farklı sistemle oynamayı planladığını açıklamıştı. Özellikle as oyuncuların forma giydiği Voluntari karşılaşmasında takımını bu sistemde oynatan tecrübeli teknik adam Skertel'in transferiyle büyük bir nefes alacak. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...