Lucescu kıyağı

Düzenleyen:
Lucescu kıyağı

SPOR Haberleri

Rumen teknik adam, Ukraynalı golcüyü bordo-mavili takıma gitmesi için ikna etti

Pylyp Budkivsky'nin Trabzonspor'a transferinde Mircea Lucescu'nun önemli payının olduğu ortaya çıktı. Rusya'nın Zenit takımının başına geçen Rumen teknik adamın, dostluğu bulunan Muharrem Usta'ya, eski öğrencisini övdüğü ve transfer edilmesi yönünde görüş bildirdiği öğrenildi. Lucescu'nun ayrıca Budkivsky ile yaptığı görüşmede, "Trabzonsor'a gitmen kariyerin açısından çok doğru bir hareket olur" dediği de gelen bilgiler arasında. Daha önce de Trabzonspor'la anlaştığını söyleyen Shakhtar'ın forveti yaptığı açıklamada, "Benim Türkiye'ye gitmek istediğimi biliyorsunuz. Anlaşma ve detaylar birkaç gün içinde netleşir. Tabii ki Donetsk dışında oynamak istiyorum. Bu kararı sadece kendim için vermedim, para kazanmak için değil. Kariyerim için aldım" sözlerini kullandı.

Transferler yolda

Öte yandan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Portekiz ile Fransa arasında oynanan EURO 2016 final karşılaşmasını izledi, planlı çalışmayla başarının geleceğini vurguladı. Sosyal medya hesabı twitterdan Portekiz ve Fransa taraftarlarıyla birlikte maç öncesi çekilmiş fotoğrafını paylaşan Başkan Usta, "Ne demişler? Çalış, senin de olur. Hesapsız, kitapsız, plansız nereye kadar? İnanın olacak ve başaracağız" ifadelerini kullandı. Başkan Usta ayrıca takımda ihtiyaç duyulan bölgelere gerekli transferleri yapacaklarını da söyledi.

Trabzon’a genç golcü

Trabzonspor transferde sessizliğini bozuyor. Bordo-mavililer, Zenit ile sözleşmesi sona eren 20 yaşındaki golcü Ramil Sheidaev için görüşmelere başladığını resmen açıkladı. Yapılan açıklamada, "Serbest statüde bulunan profesyonel futbolcu Ramil Sheidaev’in Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri yer aldı. Zenit altyapısından yetişen ve geçen sezon A Takım'da 1 maça çıkan 20 yaşındaki oyuncu, B Takım'da ise çıktığı 13 maçta 9 defa fileleri havalandırmıştı.

TEMPO YENİDEN ARTTI

Slovakya’nın Samorin kasabasında kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da tempo yeniden arttı. Bir gün izin yaptıktan sonra çalışmalarına başlayan bordo-mavililer, dün sabah saat 07.00'de 50 dakika süren aerobik koşu yaptı. Günün ikinci antrenmanını salonda gerçekleştiren Trabzonspor, akşamda sahada yaptığı çalışmayla günü tamamladı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...