A Milli Takım'ın yıldızı Nevriye Yılmaz basketboldan kopmak istemiyor

Düzenleyen:
A Milli Takım'ın yıldızı Nevriye Yılmaz basketboldan kopmak istemiyor

SPOR Haberleri

Rio 2016 sonrası oyuncu olarak kariyerini bitirmeyi düşünen 36 yaşındaki pivot, yine de basketbolun içinde kalacağını söyledi

A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın kaptanı  Nevriye Yılmaz yeni bir hedefe daha yürüyor. O da, Rio Olimpiyatları’nda başarılı olmak. Basketbolu oyuncu olarak bırakmaya hazırlanan 36 yaşındaki oyuncu, olimpiyatların ardından bir şekilde basketbolun içinde kalmak istiyor.  Önceliğinin saha içinde kalmak olduğunu söyleyen Nevriye Yılmaz, "Antrenör olmayı çok istiyorum. Evet antrenörlük oyunculuktan zor. Ancak masa başı bir iş içinde faydalı olamam. Benim heyecanıma ters. Şu ana kadar öğrendiklerimi, bildiklerimi aktarmak isterim. Benim için bundan sonrası için en güzel yol bu. Sahadan kopamıyorum. Herhalde beni salona gömecekler" dedi. 

Hedef çeyrek final

Rio 2016'da hedeflerinin en az çeyrek final olduğunu söyleyen başarılı oyuncu, "2012 Londra Olimpiyatları’nda grubumuzu 2’nci sırada bitirip üst turda Rusya ile eşleşmiştik. Rusya’ya da son saniyelerde kendi hatamızdan kaybetmiştik. Yoksa ilk 4’e kalacaktık. Eğer Rio’da da ilk 2 içinde olursak karşı gruptan eşleşeceğimiz takım karşısında büyük bir şansımız olabilir. Orada 4’üncü olursak karşı taraftan ABD geleceği için şansımız az" diye konuştu. Rio'da her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu söyleyen Nevriye Yılmaz, "Sonuçta her kıtanın en iyi takımları orada olacak. Çeyrek finale kalırsak önümüzün açık olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...