Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Riekerink, Sabri'ye artık sağ bekte görev vermeyecek

Düzenleyen:
Riekerink, Sabri'ye artık sağ bekte görev vermeyecek

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, Sabri Sarıoğlu'nu artık sağ bek olarak kullanmayacak. Hollandalı teknik adam, tecrübeli futbolcuya sağ kanatta görev verecek.

İşte Riekerink'in, 2017 model Galatasaray'ı... Sarı kırmızılılarda, İsviçre kampı öncesinde Jan Olde Riekerink, Başkan Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek kafasındaki G.Saray'ı anlattı. Transfer hamleleri ve takımın son durumunun da masaya yatırıldığı Florya'daki zirvede Riekerink'in G.Saray'ı ile ilgili önemli şifreler ve öne çıkanlar şöyle:

BAŞKAN 2 GOLCÜ ALMAK İSTİYOR

Riekerink'in 2. önceliği golcü transferi oldu. Holandalı, "1 forvet transferi yeter. Nasıl olsa Podolski var" dedi. A klas oyuncu garantisi veren Başkan Özbek, bunun yanı sıra, geçen yıl yaşanan forvet krizi nedeniyle 2 golcü almak istiyor.

"KANATLAR İYİ"

Kadroyu da masaya yatıran Riekerink, kanatlara takviye istemedi. Hollandalı, "Kanatlarımız iyi" derken, Bruma'nın tutulmasını istedi. Bruma ile birlikte Yasin, Sinan ve Sabri ile iyi kanat alternatiflerine sahip olduğunu söyledi.

Riekerink G.Saray'ın eksiklerini sıralarken, orta sahaya 3 takviye birden istedi. Özellikle Emre Çolak, Bilal, Rodriguez'in ayrılığı ve Dzemaili'nin durumunun netleşmemesi nedeniyle Hollandalı hoca, konunun acil olduğunu vurguladı.

SABRİ SAĞ BEKTEN ÇIKIYOR

Sabri, Riekerink tarafından sağ bek alternatifleri arasından çıkarıldı. Toplantıda, sağ bek alternatiflerini Linnes, Semih ve Koray olarak sıralayan Hollandalı, Sabri'nin artık sağ bekte değil, sağ kulvarın ön tarafında oynayacağını belirtti.

Galatasaray'a hücum futbolu oynatmak istediğini belirten Riekerink, taktiksel dizilişini 4-3-3 olarak planladığını aktardı. Bu sistemde özellikle orta sahaya yapılacak 3 transferden en az birinin yüksek tecrübeye sahip olmasını istedi.

"DENAYER'İ TEKRAR KİRALAYIN"

Stopere Riekerink'in yazdığı ilk isim Serdar Aziz oldu. Yanına, "Gitmek istemiyorum" diyen Chedjou konuldu. Hem sol bek, hem stoper için Hakan Balta'nın ismi yazılırken, Riekerink, Denayer'in 1 yıllığına daha kiralanmasını istedi.

Riekerink'in istediği 3 orta saha ve 1 forvet transferini kesin olarak yapacağının sözünü veren Galatasaray yönetimi bunlardan ikisinin önemli yıldız oyuncular olması kararını aldı. Sarı kırmızılı idareciler, biri forvet diğeri de orta saha olmak üzere yıldız sınıfında A Klas iki oyuncu alacağını belirtti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...