Kerem Gönlüm yeni takımına imzayı attı

Düzenleyen:
Kerem Gönlüm yeni takımına imzayı attı

SPOR Haberleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol Spor Kulübü, tecrübeli oyuncu Kerem Gönlüm’le sözleşme imzaladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 2016 - 2017 sezonu öncesi kadrosuna dahil ettiği isimler için imza töreni düzenledi. Gerçekleştirilen buluşmada Sakarya Büyükşehir Belediyspor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda davetli yer aldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, "Sezon öncesi hazırlıklarda takım olarak hedefimiz zaten belliydi. İki sezondur son maçta maalesef ulaşamadık hedefimize. Bu sene bu hedefi gerçekleştirmek adına ne yapmamız gerekiyorsa onu yapalım istedik. Ligin en iyi oyuncularını transfer etmeye çalıştık. Onlarda da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Sezon öncesi hazırlıklarla sezona iyi başlayarak hedefimize ulaşmak gayemiz” dedi.

"ÇOK İÇİME SİNEREK BU TEKLİFİ KABUL ETTİM"

Milli Basketbolcu Kerem Gönlüm ise yaptığı açıklamada, “Basketbol sporunun 20 senedir içindeyim. Oyunculuğumun uzun bir süresini birinci lig olsun daha üst seviyelerde yaşadım. Beni aradıklarında yönetim hedeflerini anlatmak istediler. Benimde takip ettiğim 2-3 senedir Sakarya kendi yaptığı yatırımın karşılığını alamadı demeyeyim, deyim yerinde ise direkten döndü. Sakarya gibi bir organizasyonun bence hak ettiği yerde olması gerekiyor. Çok içime sinerek bu teklifi kabul ettim. Yıllarca hep bir takım oyuncusu olarak çalıştım ama bu sene inşallah değerli büyüklerim, takım arkadaşlarımla bu sorumluluğu alıp Sakarya halkı ile hak ettiği yere getireceğiz. Ben herkese hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Programda teknik heyetin yanı sıra; oyunculardan Can Akın, Tunahan Dikmen, Hakan Yapar, Tufan Önen, Yiğitcan Turna, Mustafa Kırcalı, Hadi Doğan, Doğukan Şanlı ve Kerem Gönlüm de hazır bulundu. Şehre daha gelmeyen Amerikalı Calvin J. Harris ve Üniversite takımı ile Avrupa Şampiyonası’nda olan Kerem Özkan imza töreninde yer almadı. Program imza töreni ve hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...