Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Skrtel İstanbul'da

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Skrtel İstanbul'da

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığı Slovak futbolcu Skrtel, İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'nin transferi için görüşmelere başladığı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Slovak futbolcusu Martin Skrtel, İstanbul'a geldi.

Özel bir uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen 31 yaşındaki futbolcuyu Fenerbahçeli yetkililer karşıladı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan tecrübeli stoper, transferi için atılması gereken bir adım daha kaldığını belirterek "Dürüst olmak gerekirse bu kadar gazetecinin beni karşılamasını beklemiyordum. Burada olmaktan mutluyum ve yarını sabırsızlıkla bekliyorum. Kulüple ilgili gerekli bilgileri aldım. Aynı zamanda Stoch'la da konuştum. Kulüple ve şehirle ilgili sadece güzel şeyler söyledi. Transfer için son atamamız gereken bir adım daha var. Umarım yarın her şeyi tamamlayıp Fenerbahçe oyuncusu olabilirim." ifadelerini kullandı.

Skrtel, Juventus, Wolfsburg, Roma gibi kulüplerin teklifini geri çevirip Fenerbahçe'ye gelme kararı almasıyla ilgili bir soruya, "Bazı teklifler vardı. Daha önce de belirttim, Fenerbahçe'nin teklifi en başından beri çok netti. Büyük bir kulüp ve bu nedenle burayı kabul ettim." diye yanıt verdi.

Tecrübeli futbolcu, açıklamalarda sonra kendisini bekleyen araçla havalimanından ayrıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...