Klasman düştüler

Klasman düştüler

SPOR Haberleri

Geçen sezon fahiş hatalar yapan Deniz Ateş Bitnel, Süleyman Abay ve Çağatay Şahan, yeni sezonda alt liglerde düdük çalacak

Türkiye Futbol Federasyonu gelecek sezon hangi hakemin hangi klasmanda düdük çalacağını kamuoyuna duyurdu. Dikkate çeken ayrıntı ise geçen yıl yaptıkları fahiş hatalarla mücadelelerin önüne geçen bazı hakemlerin bir alt klasmana düşürülmesi oldu. Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasında gösterdiği kırmızı kartlar, verdiği ve vermediği penaltı kararlarıyla gündem oluşturan ve o günden sonra Süper Lig'de karşılaşma yönetmesine izin verilmeyen Deniz Ateş Bitnel, gelecek sezon PTT 1. Lig'de düdük çalacak. Yine aynı şekilde Konyaspor-Trabzonspor maçında çok kötü bir performans sergileyen Süleyman Abay ve Trabzonspor- Gaziantepspor maçındaki yönetimiyle çok düşük bir not alan Çağatay Şahan da A Klasmanına düşürülerek PTT 1. Lig'de düdük çalacak diğer hakemler arasında yer aldı. Futbol Federasyonu, ayrıca yeni sezonda Süper Lig maçlarını 22 hakemin yöneteceğini duyurdu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...