Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lucescu istemedi, Türkiye'ye yolladı

Düzenleyen:
Lucescu istemedi, Türkiye'ye yolladı

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un yeni transferi Azeri asıllı Rus golcü Ramil Şeydayev'i, Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun takımda görmek istemediği ve Şeydayev'i elden çıkarması için Zenit yönetimine talimat verdiği öne sürüldü.

Trabzonspor sezonun ilk transferini gerçekleştirdi, Azeri asıllı Rus golcü Ramil Sheidaev'i resmen kadrosuna kattı. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Slovakya'ya giderek bordo-­mavili ekibin kampına katılan 20 yaşındaki futbolcuya, 2016­-17 için 430 bin, 2017­-18 için 350 bin, 2018­-19 için 400 bin ve 2019­-20 futbol sezonu için de 450 bin Euro garanti ücret ödenecek.

ÇOK UĞRAŞTIRDI

Dört yıllık anlaşma sağlanan 20 yaşındaki forvetin uzun uğraşlar sonunda kadroya katıldığı ortaya çıktı. Bordo­-mavili kurmayların bir süredir izlediği Sheidaev'i geçtiğimiz yıllarda da transfer etmek istedikleri ancak hedefe ulaşamadıkları belirlendi.

Genç forvetin Karadeniz ekibinin yolunu tutmasında Mircea Lucescu'nun büyük payı olduğu öğrenildi. Rusya 2. Ligi'nde geçtiğimiz sezon Zenit B takımı forması giyen ve 13 maçta 10 gol­ 3 asistle vitrine çıkan Sheidaev'in bu sezon A takıma alınmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak yaşanan teknik adam değişikliği golcü oyuncu için işlerin seyrini değiştirdi.

Lucescu istemedi, Türkiye'ye yolladı

"GÖNDERİN"

Zenit'in yeni teknik patronu Mircea Lucescu sürpriz biçimde Sheidaev'in elden çıkarılması talimatını verdi. Shakhtar Donetsk'ten ayrıldıktan sonra Zenit'in başına geçen Rumen hocanın, Avusturya kampında oyuncuyu denediği öğrenildi. Lucescu tam randıman alamadığı genç forvetin bırakılmasını isteyerek Trabzonspor'a transferinin önünü açtı. Bordo­mavililer de vakit kaybetmeden Sheidaev'i resmen renklerine bağladı.

AZERBAYCAN'A İMZAYI ATIYOR

Trabzonspor'la anlaşan Ramil Sheidaev son iki günde çifte heyecanı birlikte yaşadı. Rusya'nın alt yaş milli takımlarında forma giyen başarılı futbolcunun önceki gün Bakü'de Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkilileriyle bir araya geldiği belirlendi. A Milli Takım tercihini kendi ülkesinden kullanması yönünde uğraş veren Azeri yetkililer ile Sheidaev arasında anlaşma sağlandığı, golcü oyuncunun büyük ihtimalle Azerbaycan A Milli Takımı'na geçeceği ifade edildi. Teknik Direktör Prosinecki'nin onay vermesinden sonra genç forvet tercihini Azerbaycan'dan yana kullandığını bildiren resmi belgeye imza atacak.

ANTRENMANA ÇIKTI

Slovakya'da kampa katılan Ramil Sheidaev, Ersun Yanal ve futbolcularla tanıştı. Golcü oyuncu takımla birlikte çalıştı. Çalışmada Mehmet Ekici dışındaki tüm oyuncular yer aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...