Gomez kararını verdi

Düzenleyen:
Gomez kararını verdi

SPOR Haberleri

İtalya'nın köklü gazetelerinden La Repubblica, Mario Gomez'e Atletico Madrid ve Valencia'nın ilgi gösterdiği, Alman futbolcunun da kariyerine La Liga'da devam etmek istediğini manşetine taşıdı.

Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarları sert esiyor. Siyah-Beyazlı ekipte Sosa ve İsmail Köybaşı ile yollar dün itibariyle ayrılmıştı. İtalyan basını Mario Gomez'le ilgili şok bir iddia ortaya attı..

KARİYERİNE LA LIGA'DA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Çizme'nin saygın gazetelerinden La Repubblica, oyuncunun farklı bir planı olduğunu ortaya çıkardı. Atletico Madrid ve Valencia'nın ilgi gösterdiği Alman futbolcu Mario Gomez'in, kariyerine La Liga'da devam etmek istediğini yazdı.

RAKİPLER ATLETICO VE VALENCİA

Siyah-beyazlıların Alman yıldızı kadrosuna katmak konusunda, Fiorentina ile girişimlerde bulunduğunu satırlarına taşıyan gazete, Gomez'in ise İspanya'ya gitmek istediğini yazdı. Atletico Madrid ve Valencia'nın nabız yokladığı, futbolcunun da kariyerine La Liga'da devam etmeye daha sıcak baktığı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...