Boş statta oynayacaktı, flaş hamle geldi

Düzenleyen:
Boş statta oynayacaktı, flaş hamle geldi

SPOR Haberleri

Samuel Eto'o Vakfı'nın düzenlediği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dünya yıldızlarının da katılacağı özel maç için bilet fiyatları, 900 liradan 399 liraya düşürüldü.

Samuel Eto'o Vakfı tarafından düzenlenen ve dünya yıldızlarının top koşturacağı özel maçın birinci kategori bilet fiyatları, 900 liradan 399 liraya indirildi. Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre, 16 Temmuz'da Antalya'da Messi, Neymar, Suarez, Maradona, Eden Hazard, Totti, Michael Essien, Xavi, JayJay Okocha, Pierre Emerick Aubameyang, Iniesta, Demba Ba, Arda Turan, Drogba gibi futbolcuların ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir araya geleceği maçın birinci kategori bilet fiyatları ilginin az olması nedeniyle düşürüldü.

GELİRİ ETO'O VAKFINA AKTARILACAK

Maçın ikinci kategori bilet fiyatları 99 lira, üçüncü kategori 69 lira ve dördüncü kategori 49 liradan satılıyor. Karşılaşmadan elde edilecek gelir, 10 yıldır Kamerunlu çocuklara destek sağlayan Samuel Eto'o Vakfına aktarılacak.

TARAFTARLAR DA KATILACAK

Samuel Eto'o'nun ev sahipliğindeki organizasyon için 16 Temmuz akşamı da Regnum Carya Golf Spa Resort'da, dünya ve Türk futbolunun en ünlü yıldızlarının yanı sıra seçkin bir davetli topluluğunun katılacağı bir de gala düzenlenecek. Birinci kategoriden bilet satın alan taraftarlar gala yemeğine de katılma imkanı kazanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...