2016'ya damga vurdu, Cimbom'a geliyor!

Düzenleyen:
2016'ya damga vurdu, Cimbom'a geliyor!

SPOR Haberleri

Galatasaray, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Fransa'ya attığı golle Portekiz'e şampiyonluğu getiren Eder Lopes'i transfer etmek için girişimlere başladı.

Galatasaray yönetimi, krizlerin oluşturduğu kara bulutları dağıtmak ve gündemi değiştirmek için flaş bir hamle yaptı. Fanatik'in haberine göre, şu an kadrosunda forvet pozisyonunda sadece Umut Bulut'u barındıran Sarı-Kırmızılılar, Portekizli yıldız Eder Lopes için Lille'in kapısını çaldı.

KAZANDIĞININ 2 KATINI TEKLİF ETTİ

Cim Bom, Avrupa Şampiyonası'nda uzatmada attığı golle ülkesi Portekiz'e kupayı getiren 28 yaşındaki futbolcuya, yeni sözleşme imzaladığı Fransız ekibinde kazandığı rakamın 2 katını teklif ederek fark oluşturmayı planlıyor.

2020'ye kadar kontratı bulunan Eder Lopes, Lille'de yıllık 1.2 milyon Euro (Yaklaşık 4 milyon TL) kazanırken, Aslan'ın önermeyi düşündüğü ücret ise 2.5 milyon Euro (8 milyon TL).

TELLES'İN PARASINI VERECEK

Oyuncu cephesinden olumlu yanıt gelmesine kesin gözüyle bakan Galatasaray, Lille'e de Eder'i aldığı paranın biraz üstünde bir bonservis teklifi yapacak. Telles'in Porto'ya gidişiyle gelen 6.5 milyon Euro'nun (Yaklaşık 20 milyon TL) Fransızlarla pazarlıkta masaya konulacağı gelen haberler arasında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...