Gökhan: Ben Beşiktaşlıyım

Düzenleyen:
Gökhan: Ben Beşiktaşlıyım

SPOR Haberleri

Gökhan Gönül, kendisi için düzenlenen imza töreninde konuştu: Profesyonel futbolcular ekmek yediği takımı tutar. Ben şu an Beşiktaş formasını giyiyorum ve Beşiktaşlıyım.

Beşiktaş, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Düzenlenen törende yapılan açıklamalar şu şekilde:

FİKRET ORMAN

"Gökhan Gönül'ün imza törenine hoş geldiniz. Bugün ilkler oluyor. Arena'da ilk kez basın odasındayız. Bizim açımızdan hayırlı, özel bir gün. Takımımızda görmek istediğimiz bir oyuncunuz imza günü. Gökhan'a da söyledim, küçük güzel çocuklar görüyorum, bazıları Beşiktaşlı, bazıları başka takımlı."

GÖKHAN GÖNÜL

"Başkanın benim hakkımdaki sözleri gurur verici. Ülkemizde büyük takımlarda transfer çok görülmüyor. Bugün burada oturuyor olmak davranışarımla da ne kadar doğru bir iş yaptığımın göstergesidir. Beşiktaş taraftarına da teşekkür ederim. Nerede bir Beşiktaşlı görsem beni çok iyi karşılıyor. Buraya layık olacağım."

"9 sene boyunca Fenerbahçe'de onurumla o formayı taşıdım. Oradaki arkadaşlarıma, Samandıra'daki emekçilere, tüm yönetim kuruluna, Fenerbahçe taraftarına teşekkürler."

"Gelgitler yaşamadım. Lig devam ederken başkanım, beni takımda görmek istediğini söylemişti. Ancak resmi bir şey olmadı. Beşiktaş ilk resmi teklifini, ben Milli Takım'da olduğumda yaptı. Yurt dışından da teklifler oldu. EURO 2016'dan sonra biraz zaman istedim ve Beşiktaş'ın teklifini kabul ettim."

FİKRET ORMAN: "GÖKHAN GÖNÜL BEŞİKTAŞLI"

Gökhan Gönül, Beşiktaşlı. Bakın siyah-beyaz giyinmiş. Bunlar futbolun içerisinde var. Gelenler oldu, bizden gidenler oldu. Formasını giydiğim camiaya hizmet ilk düşündüğüm şeydir. Profesyonel oyuncular, ekmek yediği takımı tutar. Ben şu an Beşiktaş formasını giyiyorum ve Beşiktaşlıyım."

GÖKHAN GÖNÜL: PROFESYONEL FUTBOLCULAR EKMEK YEDİĞİ TAKIMI TUTAR

Formasını giydiğim camiaya hizmet ilk düşündüğüm şeydir. Profesyonel oyuncular, ekmek yediği takımı tutar. Ben şu an Beşiktaş formasını giyiyorum ve Beşiktaşlıyım."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...