Bruma'ya rekor teklif! 19 milyon...

Düzenleyen:
Bruma'ya rekor teklif! 19 milyon...

SPOR Haberleri

Hollanda 1. Ligi (Eredivisie) ekiplerinden PSV Eindhoven, Galatasaray'ın 21 yaşındaki Portekizli yıldızı Bruma'yı renklerine katmak için 19 milyon TL (6 milyon Euro) teklif götürdü.

Hollanda Ligi ekiplerinden PSV Eindhoven, Galatasaray'ın genç Portekizli yıldızı Bruma için transfer ısrarını sürdürüyor. Dev kulüp, Galatasaray'a Bruma için yaptığı 4,5 milyonluk teklifi 6 milyon Euro'ya (yaklaşık 19 milyon TL) çıkardı ve transfer teklifinde ısrarlı olacağını gösterdi. Sarı-kırmızılılar ise 2 yıl önce 14 milyon Euro'ya transfer edilen Bruma için 6 milyon Euroluk teklifi de düşünmeden reddetti.

DAHA YÜKSEK RAKAMA SATILABİLİR

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink de yöneticilerle yaptığı görüşmede, Bruma'nın yaşının çok genç olduğuna vurgu yaparak, hala çok gelişme gösterecek bir oyuncu olduğuna dikkati çekti ve Bruma'nın 1-2 yıl sonra çok daha yüksek rakamlara satılabileceğini belirtti.

RIEKERINK'İ HAKLI ÇIKARDI

Galatasaray'ın hazırlık kampının en çok dikkati çeken isimlerin başında gelen Bruma, Sarı-Kırmızılıların ilk hazırlık maçında da futbolu ve attığı golle Riekerink'i haklı çıkardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...