Alex Telles'ten Galatasaray'a veda mesajı

Düzenleyen:
Alex Telles'ten Galatasaray'a veda mesajı

SPOR Haberleri

Galatasaray'dan Porto'ya 6.5 milyon Euro (yaklaşık 21 milyon TL) bonservis bedeliyle transfer olan 23 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Alex Telles, sarı kırmızılı takıma veda mesajı yayınladı.

Galatasaray'dan Portekiz temsilcisi Porto'ya transfer olan Brezilyalı futbolcu Alex Telles, sarı-kırmızılı takımdan güzel anılarla ayrıldığını söyledi. Brezilyalı futbolcu, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Galatasaray'da önemli başarılar yaşadığını belirterek, "Bir futbolcu olarak en önemli, en güzel anılarım Galatasaray'da oldu. Burada 4 kupa kazandım. O yüzden Galatasaray benim için çok çok önemli bir kulüp." dedi.

Sarı-kırmızılı takımda her anlamda geliştiğini dile getiren Telles, şöyle konuştu:

"Farklı bir kültür ve ülke gördüm. Adapte olmamda herkes yardımcı oldu. Dostluklar ve arkadaşlıklar kazandım. Ayrıldığım için üzgünüm ama bir sonraki adımda iyi bir takıma gittiğimi düşünüyorum. Galatasaray, taraftarıyla, arkadaşlıklarıyla, dostluklarıyla benim için çok önemliydi. Şimdi yeni bir macera başlıyor. Başkanımıza, yöneticilerimize ve menajerime teşekkür ediyorum. Bu adım benim için ve herkes için olumlu oldu."

Galatasaray taraftarı başta olmak üzere kendisine destek veren herkese teşekkür eden Telles, "Bugün ayrılıyorum ama bu kapının bana açık olduğunu biliyorum. Burada bir tarih yazdım, şimdi başka bir kulübe gidiyorum. Umarım günün birinde açık bıraktığım bu kapıdan geri girip tarih yazmaya devam ederim." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...