Güneş'ten Galatasaraylıları çıldırtacak hamle

Düzenleyen:
Güneş'ten Galatasaraylıları çıldırtacak hamle

SPOR Haberleri

Galatasaray'a transferi gündemde olan 25 yaşındaki Portekizli futbolcu Josue Pesqueira'ya, Bursaspor'dan eski hocası olan Şenol Güneş'in de talip olduğu ileri sürüldü.

Beşiktaş'ta bir anda patlak veren Jose Sosa krizinden sonra Arjantinli futbolcunun yerini doldurmak için düğmeye basan yönetim kurulu sürpriz bir ismi gündemine aldı. Milliyet Gazetesinde yer alan habere göre; Siyah-beyazlıların, bonservisi Porto'da olan ve Galatasaray'ın da ilgilendiği Portekizli oyuncu Josue ile ciddi olarak ilgilendiği ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR

Teknik Direktör Şenol Güneş 2014-2015 sezonunda Bursaspor'da birlikte çalıştığı Josue'yi, Beşiktaş'ın başına geçtiği ilk günlerde de istemişti. Güneş'in, orta sahada görev yapan 25 yaşındaki oyuncu için bir kez daha talepte bulunduğu ifade edildi. Braga forması altında geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye karşı forma giyen Josue'nin de Beşiktaş'a gelmeyi çok istediği öğrenildi.

BELHANDA BEKLENİYOR

Bugüne kadar teknik patron Şenol Güneş'in istediği Bursaspor'da forma giymiş oyunculardan hiçbirini alamayan Beşiktaş Yönetimi gizlice görüştüğü Faslı futbolcu Belhanda'dan olumlu sonuç alınamaması halinde Josue'yi bitirmeye çalışacak. Bursaspor'da top koştururken hücuma dönük futbolu, attığı kritik golleri ve asistleriyle dikkatleri üzerine çeken Portekizli futbolcunun, Porto ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

KİRALAMA DÜŞÜNCESİ

Beşiktaş, Jose Sosa takımdan ayrılırsa Josue'yi ilk planda bonservisiyle birlikte almaya çalışacak. Porto ile rakamda anlaşma sağlanamazsa başarılı oyuncu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanacak.

17 GOLE KATKI

Josue 2014-2015 sezonunda Bursaspor formasını 39 resmi karşılaşmada giyerken 17 gole doğrudan katkı yaptı. Şenol Güneş yönetiminde rakip fileleri 9 defa havalandıran 25 yaşındaki Portekizli futbolcu 8 kez de takım arkadaşlarını golle buluşturmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...