Turgay Şeren'e büyük onur

Düzenleyen:
Turgay Şeren'e büyük onur

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2016-2017 yılı Süper Lig'in yeni sezon ismini "Turgay Şeren sezonu" olduğunu duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu, yeni sezon ismi için kararını verdi. TFF, geçtiğimiz gün yaşamını yitiren Galatasaray ve Türk futbolunun efsane futbolcularında Turgay Şeren'in ismini onurlandırma kararı aldı.

Turgay Şeren'e büyük onur

GEÇEN SEZON HASAN DOĞAN'DI

İki sezondur bu uygulamayı sürdüren federasyonu, ilk yıl Süleyman Seba, ikinci sene ise Hasan Doğan'ın ismini kullanmıştı. Buna göre Süper Lig'de 2016-17 sezonu 'Turgay Şeren Sezonu' olarak oynanacak. Yeni sezonun fikstürü 18 Temmuz'da çekilecek. Planlamaya göre Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 Sezonu 19-20-21-22 Ağustos tarihlerinde başlayacak.

Turgay Şeren'e büyük onur


İKİNCİ YARI 7 OCAK'TA BAŞLAYACAK

Süper Lig'de sezonun ilk yarısı 16 hafta, ikinci yarısı ise 18 hafta oynanacak. İlk yarı 24 Aralık 2016 tarihinde sona erecek, ikinci yarı ise 7-8-9 Ocak 2017 tarihlerinde başlayacak. Süper Lig'de sezon 21 Mayıs 2017 tarihinde oynanacak 34. Hafta müsabakalarıyla sona erecek.

Yeni sezonun logosu şu şekilde:

Turgay Şeren'e büyük onur

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...