Fenerbahçe, hazırlık maçında Panathinaikos'u 2-1 mağlup etti

Düzenleyen:
Fenerbahçe, hazırlık maçında Panathinaikos'u 2-1 mağlup etti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, hazırlık maçı kapsamında Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda ağırladığı Yunanistan'ın Panathinaikos takımını 2-1 yendi. 2 golün de sahibi olan Emenike, gösterdiği performansla maça damgasını vurdu.

Fenerbahçe, yaz kampı kapsamında oynadığı hazırlık maçında Panathinaikosla karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, Yunan ekibini 2-1 mağlup etti.

MAÇ GOLLE AÇILDI

3. dakikada Salih Uçan'ın ara pasında sağ kanatta topla buluşan Emmanuel Emenike, yaptığı düzgün vuruşla topu kalecinin sağından ağlarla buluşturdu ve Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

FABİANO'NUN SAKATLIĞI ÜZDÜ

23. dakikada sağ kanattan gelen topa ayağını uzatan Berg, Fabiano'nun yanından topu ağlara yolladı ve 1-1'lik eşitliği sağladı. Fenerbahçe gole üzülürken bir kötü haber de kaleci Fabiano'dan geldi. Berg'in ayağını uzatmasının ardından dizinin burnuna gelmesiyle kanlar içinde yerde kalan kaleci Fabiano, oyundan alınmak zorunda kaldı ve yerine Ertuğrul geçti.

2 DİŞİ KIRILDI

Yapılan tetkiklerin ardından kaleci Fabiano'nun 2 dişinde kırık, ağzında ve damağında da açılma meydana geldiği bildirildi.

2. YARIDA FENERBAHÇE FARKI

54. dakikada Hasan Ali'nin sol kanattan harika getirdiği topta kaleciyi yatırarak pasını Emenike'yle buluşturdu, Emenike de kaleciyi ve defans oyuncusunu ekarte ederek topu ağlara gönderdi.

Maçın kalanında da Fenerbahçe'nin baskılı oyunu sürdü fakat gol sesi çıkmadı. Karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğüyle noktalandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...