Fenerbahçe'de kaleci Fabiano, Panathinaikos maçında sakatlandı

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de kaleci Fabiano, Panathinaikos maçında sakatlandı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin kiralık olarak kadrosuna kattığı kaleci Fabiano, Panathinaikos maçında sakatlık geçirdi ve maça devam edemedi.

Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin, Panathinaikos ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında kaleci Fabiano şanssız bir sakatlık yaşadı.

İLK 11'DE BAŞLAMIŞTI

Sarı lacivertlilerin geçen sezon olduğu gibi yine kiralık olarak kadrosuna kattığı tecrübeli file bekçisi, Panathinaikos ile oynanan hazırlık maçında ilk 11'de forma giydi.

BURNUNA DARBE ALDI

Yunan ekibinin 23. dakikada Marcus Berg ile skoru 1-1'e getiren golü atarken pozisyon sırasında talihsiz bir sakatlık yaşandı. Berg'in dizi kurtarış yapmak için rakibinin önüne atlayan Fabiano'nun burnuna geldi. Kanlar içinde yerde kalan kaleci Fabiano, oyundan alınmak zorunda kaldı.

2 DİŞİ KIRILDI

Yapılan tetkiklerin ardından kaleci Fabiano'nun 2 dişinde kırık, ağzında ve damağında da açılma meydana geldiği bildirildi.

Maça devam edemeyen Fabiano'nun yerine Ertuğrul Taşkıran oyuna dahil oldu.

EKSİKLER ÇOĞALIYOR

Alper ve ameliyat olan Volkan Şen'in Avrupa maçlarındaki cezaları, Volkan Demirel'in ameliyatı, Mehmet Topal'ın sakatlığı ve şimdi de Fabiano'nun sakatlığının eklenmesi doktorları harekete geçirdi. Fabiano'nun son durumuna bakılıp , röntgen çekiminden sonra 27-28 temmuz'daki maça yetişip yetişmeyeceği belli olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...