Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emenike alkışlarla geri döndü!

Düzenleyen:
Emenike alkışlarla geri döndü!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Panathinaikos ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe, sezon öncesindeki 3. hazırlık maçında Yunanistan ekibi takımlarından Panathinaikos ile karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 2-1'lik skorla kazandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller, 3. ve 54. dakikalarda Emmanuel Emenike'den geldi. Panathinaikos'un tek sayısını ise 23. dakikada Marcus Berg kaydetti.

Teknik direktör Vitor Pereira, sahaya takımını 3-5-2 sistemi ile sürerken; Fabiano, Neustadter, Kjaer, Hakan, Hasan Ali, Ozan, Şener, Aatif, Salih, Fernandao, Emenike 11'ini kullandı. Sarı-lacivertlilerde Emmanuel Emenike ve Salih Uçan performanslarıyla öne çıkarken, Kjaer de savunmada her zamanki performansı ile taraftarları memnun etti.

Öte yandan F.Bahçe'de şok bir sakatlık yaşandı. Kaleci Fabiano Ribeiro, 25. dakikada Berg ile çarpıştıktan sonra kanlar içinde kaldı ve hastaneye kaldırıldı. Brezilyalı oyuncunun iki dişinin kırıldığı ortaya çıktı. Fabiano'nun yerine oyuna dahil olan Ertuğrul da, yaptığı kurtarışlarla Panathinaikos'a beraberlik şansı vermedi.

Fenerbahçe, 4. hazırlık maçında 16 Temmuz cumartesi günü 21:45'te Olympique Lyon ile karşı karşıya gelecek.

SALİH 796, EMENIKE 419 GÜN SONRA DÖNDÜ

Fenerbahçe'nin kiradan dönen futbolcularından Salih Uçan 796, Emmanuel Emenike ise 419 gün sonra Ülker Stadı'nda maça çıktı.

İtalya'nın Roma takımında geçirdiği 2 sezonun ardından Fenerbahçe'ye dönen Salih, Kadıköy'deki en son maçını 9 Mayıs 2014'te Kardemir Karabükspor'a karşısında oynamıştı.

Geride kalan sezonu Birleşik Arap Emirlikleri'nde El-Ein ve İngiltere'de West Ham United'da geçiren Emenike ise, sarı-lacivertli formayı Kadıköy'de en son 21 Mayıs 2015'te Bursaspor'a karşı oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında giymişti.

STAT BOŞ KALDI

Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi seyircisinin önüne çıktığı ilk maçta Ülker Stadı boş kaldı.

Sarı-lacivertli taraftarlar 100 ila 350 lira arasında değişen maçın biletlerine ilgi göstermeyince, karşılaşma adeta boş tribünlere oynandı. Karşılaşmayı yaklaşık 500 sarı-lacivertli taraftar takip etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...