Gönülden Beşiktaşlı

Düzenleyen:
Gönülden Beşiktaşlı

SPOR Haberleri

Transferinde hiçbir zaman gelgit yaşamadığını söyleyen Gökhan, "Bacağımdaki kartal dövmesi 15 yıllık. Artık Beşiktaş forması giyiyorum ve Beşiktaşlıyım" dedi.

Transfer sezonunun en çok konuşulan ismi Gökhan Gönül, kendisini 4 yıllığına Beşiktaşlı yapan imzayı dün resmen attı. Vodafone Arena'da düzenlenen imza töreninde konuşan Gökhan, çarpıcı açıklamalar yaptı. Transfer sürecini anlatan Gökhan, "Lig bitmeden önce de başkanımız Fikret Orman'ın beni takımda görmek istediğine dair açıklamaları vardı. Ancak hiçbir görüşme yapmadım. Teklif bana Milli Takım kampındayken geldi. Ben de turnuva sonrası görüşmek istediğimi söyledim. Yurt dışından da teklifler vardı. Gelgit yaşamadım. Ne kadar başka bir camiada oynamış olsam da Beşiktaş Başkanı'nın beni kollarını açarak karşılaması, ne kadar doğru işler yaptığımızın göstergesidir" diye konuştu.

Buraya layık olmaya çalışacağım

Beşiktaş taraftarına da teşekkür eden Gökhan Gönül, "Büyük takımlar arasında benim transferim ne ilk, ne de son olacak. Dışarıda ne kadar Beşiktaş taraftarı gördüysem bana büyük sevgi gösterdiler… İnşallah bana yakışanı yapıp buraya layık olmaya çalışacağım. Yıllarca Fenerbahçe'de onurumla ve şerefimle forma giydim. Orada benim üzerimde çok emeği olan arkadaşlarıma, emekçilere, ilk günümden son güne kadar destek veren Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Profesyonel futbolcuların takım tutması diye bir şey olmamalı. Ben şu an Beşiktaş forması giyiyorum ve Beşiktaşlıyım. Vicdanım rahat, mutluyum... Burada olduğum zaman içerisinde elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı. 

İnanmadığım bir şeyi yapmadım

Performansı ile alakalı bilgi veren tecrübeli oyuncu, "Şampiyonluk sözleri veremem belki ama şunları söyleyebilirim; beni kötü orta yaparken görebilirsiniz, hatalı pas verirken görebilirsiniz ama mücadeleden vazgeçtiğim tek bir maç bile göremezsiniz diyebilirim" vurgusu yaptı. Yıldız oyuncu, uzun zamandır gündemde olan bacağındaki kartal dövmesi hakkında ise "Bacağımdaki kartal dövmesini 15 sene önce yaptırdım" derken, "Taraftara yaranmak için bugüne kadar inanmadığım hiçbir şeyi yapmadım. Bugün de burada oturuyor olmamın sebebi budur aslında. 4 senelik kontrat imzaladık ve 4 sene boyunca elimden gelen her şeyi yapacağım" diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Gönülden Beşiktaşlı

'Sosa bedelini öder'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımda yaşanan gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Sosa'ya ateş püsküren Orman, "Sosa'yı biz Miami'den mi aldık? Ukrayna'dan savaşın göbeğinden geldi. 4 senelik kontratı var. Şimdi diyor ki "Türkiye'de terör var." Paris'te, Belçika'da bombalar patladı, 11 Eylül saldırıları oldu. Oradaki oyuncular ertesi gün 'terör var ben gidiyorum' dedi mi? Bizim de ailemiz burada yaşıyor. Yapılan sözleşmeler sadece futbolcuları mı koruyor? Hayır, kulübü de koruyor. Kontratın gereği neyse onu yapacağız. Milan'a gitmek istiyormuş. Bir kere sözleşmesi varken görüşmesi hukuken ve ahlaken suç. Bedelini en ağır şekilde ödetirim. Bunun parayla alakası yoktur…" ifadelerini kullandı. 

İsmail hayırlı olsun

Takımdan ayrılması gündemde olan Atiba'yı elde tutacaklarını söyleyen Orman, "Gelelim Atiba meselesine. Kontratı devam eden bir oyuncu. Bizimle antrenmana çıkmaya devam ediyor. Belki sözleşme bile uzatabiliriz. Şartları görüşeceğiz. İsmail'in bizimle sözleşmesi bitti. Hayırlı olsun. Futbolun içerisinde olan şeyler bunlar. Mario Gomez'de sona doğru gelindi. Şartlarımız uyuştuğu sürece bu iş olacak. Ama alternatiflere bakıyoruz. Fiorentina ile aramızda problem olmadı. Gomez'den bağımsız olarak hazırlık maçı yapmak istedik ama olmadı. Tarihler uyuşmadı. Kolarov basında tartışılan bir isim. Kulübüyle kontratı var. Bitti bitiyor gibi bir durum yok. Birçok oyuncuyla ilgileniyoruz" diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...