Bakan Kılıç, Milli Takımı kabul etti

Düzenleyen:
Bakan Kılıç, Milli Takımı kabul etti

SPOR Haberleri

Avrupa Şampiyonası'nda 12 madalya toplayan ay-yıldızlılara teşekkür eden Bakan Kılıç, olimpiyatlarda başarıların devamını bekliyor

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,  Amsterdam’da düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye atletizm tarihinin en büyük başarısını ortaya koyan milli sporcuları kabul etti. Milli takım sporcuları, şampiyonada göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik eden Bakan Çağatay Kılıç, “49 sporcuyla bugüne kadar en yüksek sayıyla katıldığımız Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda 11 branşta 12 madalya kazandık. Önümüzdeki ay Rio Olimpiyat Oyunları’nda da aynı başarının bir benzerini göreceğimizi ümit ediyorum. Sporcularımızın bu başarısında emeği olan ve milli sporcularımıza destek veren bütün teknik ekibe de teşekkür ediyorum. Bu başarı ortak çalışmanın bir sonucudur” diye konuştu.
Avrupa Atletizm Şampiyonası’nın, Türkiye’nin bu branşta daha önce yaşadığı bazı olumsuzlukların etkisini üzerinden attığı bir sıçrama noktası olarak gördüğünü dile getiren Bakan Kılıç, "Milli sporcuların almış oldukları başarıların hepsi önemlidir. Fakat asıl önemli olan takım ruhunu yakalayabilmektir" dedi. Şampiyonada madalya toplayan 12 sporcudan 10'unun devşirme olmasından sonra gelen eleştiriler hakkında da yorum yapan Akif Çağatay Kılıç, "Ay-yıldızlı bayrağımızı temsil eden, gururla taşıyan ve onun için ter döken herkes bizimdir” şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...