Ortalığı karıştıran Milli yıldızdan itiraf

Düzenleyen:
Ortalığı karıştıran Milli yıldızdan itiraf

SPOR Haberleri

Bayer Leverkusen'de forma giyen 26 yaşındaki A Milli futbolcu Ömer Toprak, "Borussia Dortmund'dan bir teklif almıştım ancak Leverkusen kabul etmedi ve şu an buradayım. Bu konu hakkında daha fazla bir şey söyleyemem" ifadelerini kullandı.

Bayer Leverkusen forması giyen milli futbolcu Ömer Toprak, uzun süre Borussia Dortmund tarafından istenmiş ancak Leverkusen yapılan teklifi kabul etmemişti. Dortmund'un savunma boşluğunu Marc Bartra ile doldurmasının ardından Ömer Toprak, transferiyle ilgili olarak ilk kez konuştu. Çarşamba günü yapılan idmanın ardından açıklamalarda bulunan Ömer Toprak, transfer olmak istediğini doğruladı ancak Leverkusen'in istediği bonservisi alamaması nedeniyle reddedildiğini açıkladı.

Ortalığı karıştıran Milli yıldızdan itiraf

"LEVERKUSEN TEKLİFİ KABUL ETMEDİ"


Ömer Toprak konuyla ilgili olarak, "Kulübüme fikrimi ilettim. Borussia Dortmund'dan bir teklif almıştım ancak Leverkusen kabul etmedi ve şu an buradayım. Bu konu hakkında daha fazla bir şey söyleyemem" ifadelerini kullandı.

Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Roger Schmidt de Ömer Toprak'ın transferiyle hakkında, "Bir oyuncunun uzun yıllar sonra kulüp değiştirmek istemesi gayet olağan bir durum. Ama Ömer Bundesliga'nın üst düzey stoperlerinden ve onun değerinin altında takımdan ayrılmasına izin veremeyiz" şeklinde konuştu. Ömer Toprak'ın Bayer Leverkusen ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

GÜNDEME DAMGA VURMUŞTU

Fatih Terim tarafından EURO 2016 kadrosuna alınmayan Ömer Toprak, uzun süre Türkiye gündemini meşgul etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...