Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda eşleşmesi muhtemel rakipleri PAOK, Steaua Bükreş, Monaco, Young Boys ve Rostov oldu.

Fenerbahçe'nin 3. ön eleme turunda cuma günü çekilecek kuralar öncesindeki 5 muhtemel rakibi de belli oldu. Shakhtar Donetsk, Ajax, Anderlecht ve Sparta Prag ile birlikte seri başı olan sarı lacivertlilerin üçüncü ön eleme turunda eşleşmesi muhtemel 5 takım PAOK (Yunanistan), Steaua Bükreş (Romanya), Monaco (Fransa), Young Boys (İsviçre), Rostov (Rusya) olarak belirlendi.

RAKİPLERİN LİGDEKİ DURUMLARI

Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerinden PAOK, Yunanistan Ligi'ni geçen sezon 2. sırada tamamlarken; Steaua Bükreş de Romanya Ligi'ni aynı sırada bitirmişti.

Fransa Lig 1 ekiplerinden Monaco, geçen sezon kendi liginde 3. sırada yer alırken, Young Boys İsviçre'de, Rostov ise Rusya Premier Ligi'nde sezonu 2. sırada tamamlamıştı.

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ CUMA GÜNÜ BELLİ OLACAK

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi 15 Temmuz Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimiyle belli olacak.

3. ön eleme turunda ilk maçlar 26 - 27 Temmuz; rövanş mücadeleleri ise 2 - 3 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

FENERBAHÇE TURU GEÇERSE PLAY OFF'TA SERİBAŞI OLAMAYACAK

Fenerbahçe 3. ön eleme turundaki rakibini elemesi durumunda grup maçlarından önceki son aşama olan play off turuna katılmaya hak kazanacak. Ancak bu turda seri başı olma şansı bulunmayan sarı lacivertlileri birbirinden zorlu rakipler bekliyor olacak.

İngiltere'den Manchester City, Portekiz'den Porto, İspanya'dan Villarreal, Almanya'dan Borussia Mönchengladbach ve İtalya'dan Roma kulüpleri direkt olarak play off turuna katılacak. Bu takımlardan Borussia Mönchengladbach ve Roma, Fenerbahçe ile birlikte seri başı olmayan ekipler arasında yer alacak.

Ancak play off kurasına seri başı olarak girecek Manchester City, Porto ve Villarreal, temsilcimizin 3 muhtemel rakibi olacak. Fenerbahçe, 3. ön eleme turundan gelecek takımlara göre kurada nispeten daha zayıf takımlarla eşleşme şansına da sahip olacak.

Fenerbahçe 3. ön eleme turunu geçmesi halinde 5 Ağustos'ta play off kura çekimine katılacak. Play off turunda maçlar 16-17 Ağustos ve 23-24 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Fenerbahçe bu aşamayı da geçmesi durumunda Şampiyonlar Ligi'nde gruplara adını yazdıracak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...