Eto’o’nun gala gecesine yıldız yağmuru

Düzenleyen:
Eto’o’nun gala gecesine yıldız yağmuru

SPOR Haberleri

Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto’o’nun düzenlediği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ında forma giyeceği Antalya'daki galaya, Lionel Messi, Neymar, Drogba, Arda Turan, Okocha, Demba Ba, Maradona, Fabio Cannavaro, Fabio Capello, Jose Mourinho gibi futbol dünyasının yıldız isimleri katılacak.

Dünya futbol yıldızları Eto’o Vakfı’nın 10’uncu yıl etkinliği kapsamında düzenlenen yardım maçı öncesinde 15 Temmuz Cuma akşamı Antalya’daki gala gecesinde buluşuyor. Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla, World Tourism Forum ve Eto’o Vakfı işbirliği ile düzenlenecek galaya; Messi, Neymar, Drogba, Arda Turan, Okocha, Demba Ba, Maradona, Fabio Cannavaro, Fabio Capello, Jose Mourinho gibi futbol yıldızlarının yanı sıra siyaset, iş ve spor dünyasından da Türkiye’nin önde gelen isimleri katılıyor. Gala gecesine G-20’ye katılan dünya liderlerini de ağırlayan Regnum Carya Golf&SPA Resort ev sahipliği yapıyor.

Büyük gün 16 Temmuz

Dünyaca ünlü futbolcular, Türk karması ile 16 Temmuz'da Antalya Arena'da yapacağı özel maçta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de forma giyerek, ünlü yıldızlarla bir süre futbol oynayacak. 33 bin kişinin izlemesi beklenen karşılaşmanın turizm açısından Türkiye’ye olumlu katkı sağlaması bekleniyor.

Antalya ve Türkiye'nin tanıtımı için çok önemli bir fırsat olacak etkinliğe katılanların sayısı, özellikle yabancıların aileleriyle birlikte gelmeleri halinde 120 bine ulaşacak. Ziyaretçilerin konaklama, ulaşım, yeme-içme ve eğlence giderleriyle Antalya'da yaklaşık 2 milyar liralık bir ekonomi oluşturması bekleniyor.

Karşılaşmanın biletleri www.biletix.com ve www.aerobilet.com.tr adreslerinden 5 ayrı kategoride satışa sunuldu. 7 - 17 yaş arası katılımcılara, biletler %30 indirimli satılıyor. Girişler sırasında indirimli bilet sahiplerinin kimlikleri kontrol edilecek. Karşılaşmadan elde edilecek gelirler Samuel Eto'o Vakfı'na aktarılacak.

Samuel Eto'o Vakfı
Kamerun başta olmak üzere Batı Afrika'da faaliyet gösteren ve kar amacı gütmeyen bir organizasyon olarak büyüyen Samuel Eto'o Privada Foundation, Mart 2006'da kuruldu. Futbol özelinde gerçekleştirilen etkinliklerden elde edilen gelirlerle çocukların eğitimi ve korunması, meslek edinmeleri, acil durum yardımı sağlanması, eğitime teşvik edilmeleri ve gelişimleri üzerine bir dizi projeye imza attı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...