Beşiktaş bombayı patlattı!

Düzenleyen:
Beşiktaş bombayı patlattı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş, ''Dünyanın en iyi 5 stoperinden biri'' olarak tabir edilen Manchester Cityli tecrübeli futbolcu Vincent Kompany'nin menajeri ve babasıyla transfer görüşmesi yaptı.

Beşiktaş, Manchester City'de forma giyen 30 yaşındaki Belçikalı stoper Vincent Kompany'nin transferi için oyuncuyla görüştü. Beiktaş'ta stoper ve santrafor arayışları tüm hızıyla sürüyor. Siyah-Beyazlılar, bu çerçevede Manchester City'nin tecrübeli oyuncusu Vincent Kompany'yi de gündemine aldı.

Beşiktaş bombayı patlattı!

"KOMPANY İLE GÖRÜŞTÜK"

Yönetimin bu transfer harekatı için yetki verdiği FIFA menajeri Özkan Doğan, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Kompany'nin babası ve menajeriyle görüştük. Çok olumlu baktılar, kulüple de görüşmelerimiz devam ediyor. Elbette oyuncu için kulübünün beklentileri bir hayli yüksek, çünkü Kompany dünyanın en iyi 5 stoperinden bir tanesi. Ama Türkiye'ye gelmek istiyor" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...