Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçeli yıldıza rest: 'Kovulacaksın'

Düzenleyen:
Fenerbahçeli yıldıza rest: 'Kovulacaksın'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Vitor Pereira, sezonun bitimiyle 8 kilo birden alan Fernandao'nun 2 haftada 7 kilo vermemesi halinde kendisine kadroda yer vermeyeceğini söyledi.

Fenerbahçe'de yeni sezona tatilde aldığı fazla kilolarla damga vuran Brezilyalı golcü Fernandao için Pereira devreye girdi.

Sezonun sona ermesiyle 8 kilo alan ve hantallaşan Fernandao'nun özel diyet programı ile 2 haftada 7 kilo vermesi istendi.

102 KİLO DÖNDÜ!

Fenerbahçe'nin Brezilyalı forveti Fernandao, geçen sezonun son haftalarında fazla kilolarıyla dikkat çekmişti. Sambacı'nın tatil dönüşü hali daha da beter oldu. 94 kilo olarak sezonu kapatan Fernandao, 102 kilo olarak geri dönmüştü.

ÖZEL DİYET UYGULUYOR

Fazla kiloları nedeniyle antrenmanlarda çok ağır kalan 28 yaşındaki oyuncu, kendisi için hazırlanan özel diyeti uyguluyor. Pereira'nın 2 haftada 7 kilo vermesini istediği oyuncu fazla kilolarından kurtulamazsa yeni sezonun kadrosunda düşünülmeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...