Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

GS-FB sinek avlıyor, onlar rekora koşuyor

Düzenleyen:
GS-FB sinek avlıyor, onlar rekora koşuyor

SPOR Haberleri

Galatasaray ve Fenerbahçe yeni sezon kombine satışlarında adeta sinek avlarken Konyaspor rekora koşuyor. Yeşil – Beyazlı taraftarlar, ilk gün 16 bin 200 kombine aldı.

Bu sene 3 kulvarda mücadele edecek Atiker Konyaspor'u taraftarı yalnız bırakmayacak. Geçtiğimiz sezon ki kombine kart sahipleri için 29 Haziran'da başlayan öncelikli satış süresi 11 Temmuz'da sona erdi ve sezonluk kombine kart satışlarında dün itibariyle genel satışta başlamış oldu.

İLK GÜN 16 BİN 200 SATTI

31 Mayıs 2017 tarihine kadar geçerli bir Passolig'e sahip olan taraftarlar ve sporseverler, pazartesi-cumartesi günleri 10:00-19:00 saatleri arasında Büyükşehir Belediye Stadyumu gişelerinden ve www.passo.com.tr adresinden sezonluk kombine kartlarını alabilecek.

Yeşil beyazlı takım, sezonluk kombine kart satışlarına yoğun ilgi gösteren taraftarlara teşekkür etti. Bu arada ilk gün itibariyle 16 bin 200 kombine sattı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...