Trabzonspor ile QNB imzaladı

Düzenleyen:
Trabzonspor ile QNB imzaladı

SPOR Haberleri

Trabzonspor, dünya devi Qatar National Bank ile göğüs reklamı konusunda sponsorluk anlaşması yaptı. QNB ve Trabzonspor, anlaşmanın fotoğrafını resmi Twitter hesabından ''Çok yakıştı'' notuyla paylaştı.

Anlaşma töreninde konuşan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta şöyle konuştu:
'Bugün Trabzonspor için tarihi bir gün. Dünyanın saygın, dev firmalarından biri olan QNB ile anlaşmaktan gurur duyuyoruz. Yönetimi aldığımızda ilk hedefimiz çıtayı yükseğe koymaktı. Ana sponsorluklar bir takımın bulunmak istediği seviyeyi tanımlar. Haliyle biz ana sponsorumuz kim olmalı diye konuştuğumuzda, imza attığımızda Trabzonspor'u herkesin görmesini sağlamalıyız fikrinde buluşturmuştuk. 5 aylık bir çalışma sonunda Trabzonspor ile QNB kolkola bir yürüyüşe çıkmış durumda. Neden QNB diye sorduğunuzda, dünyanın en önemli kuruluşlarından biri olmuştur. QNB, Avrupa'da büyük kulüplere sponsorluk yaparak destek vermiş tanınan bir marka. Katar Ligi ve Endonezya Ligi'nin de isim sponsoru. Yollarımıızn nasıl kesiştiği de önemli. Trabzon'a Körfez bölgesinden 500 bin turist geliyor. Şimdi baktığımızda bu sayı 750 bine gidiyor. 

Trabzonspor ile QNB imzaladı

Türkiye ile Katar arasında da önemli bir iş birliği, yolculuk var. O bölgeden sponsorluk kimle yapabiliriz dediğimizde iki firma ön plana çıktı. Türkiye'nin Katar ile olan işbirliğine de baktığımızda QNB'nin Türkiye'de yatırımlarının olduğunu gördük. Trabzonspor yeniden tarih yazmanın eşiğinde. Biz yönetime gelirken, o büyük markanın öncelikle itibarını önemsedik. İtibar yönetiminin Trabzonspor açısından en önemli bir durum olduğuna karar verdik. Her yaptığımız işte Trabzonspor gibi bir markanın itibarını günden güne üst seviyeye çekmek düşüncesindeyiz. Bu işbirliği Trabzonspor'un tarihi dönemeçlerinden de birine denk gelmiştir. O da yeni stat. Biliyorsunuz yeni stadımız deniz üzerinde dolgu olarak gerçekleştirilmiş ve antrenman tesisleriyle birlikte mükemmel bir tesis. Biz QNB ile birlikte onların da desteğini alarak 50. yılımıza güçlü bir şekilde girmek istiyoruz. Şimdi yanımızda QNB var, şimdi gücümüzü arttırarak başarı için uğraşıyoruz. Gecesini gündüzüne katan bizim başarımız için uğraşan bütün herkese, yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bize emeği geçen isimler var. Bu anlaşma için Cumhurbaşkanı'nın büyük katkıları oldu, kendisine şükran borçluyuz, bize bu konuda yardımcı oldu. Başta sayın Berat Albayrak olmak üzere, siyasilerimize, eski başkanlarımıza, taraftarından bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Milyonlarca taraftarımız, kol kola girdiğimiz QNB ve ileride açıklayacağımız yeni sponsorluklarla birlikte, büyük başarılar yakalayacağımız yeni bir yolculuğun başlangıcındayız. Emin olun bu camia, bu taraftar bunları hak ediyor. Trabzonspor'un eski gücüne, güzel günlerine dönmesini Türkiye hak ediyor. Ben bu sponsorluğu tüm Türk halkına armağan ediyorum. Bize destek veren QNB'yi de çok teşekkür ediyorum.'

Trabzonspor ile QNB imzaladı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...