Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener'in transferini engellemeye çalıştı

Düzenleyen:
Fener'in transferini engellemeye çalıştı

SPOR Haberleri

Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp'un, Fenerbahçe'nin yeni transferi Slovak milli futbolcu Martin Skrtel'e sarı lacivertli takıma imza atmamasını söylediği ileri sürüldü.

Fenerbahçe'nin Salı günü akşam saatlerinde İstanbul'a getirdiği Martin Skrtel için zorlu bir gün yaşandı. Slovak oyuncunun Pazartesi günü İstanbul'a gelen menajeri Karol Csanto, sarı-lacivertli yönetimi oldukça terletti.

GEÇ GELDİ

Resmi siteden, Skrtel'in ''öğleden sonra geleceği'' açıklanırken 14:00 sularında İstanbul'da olması bekleniyordu. Fakat Csanto'nun sürpriz istekleri yüzünden Skrtel'in gelişi tam 8 saat gecikti. Bir ara transferden vazgeçme noktasına bile gelinirken, Csanto'nun istekleri kabul edildi ve Slovak oyuncu Cannes'dan İstanbul'a özel uçakla getirildi.

"SAKIN İMZA ATMA"

Öte yandan Fenerbahçe, Martin Skrtel'i İstanbul'a imza attırmak için getirdi ama İngiltere'den sürpriz bir telefon Slovak oyuncunun kafasını karıştırdı. TalkSport, Liverpool'un Fransız stoperi Mamadou Sakho'nun aşil tendonundan sakatlanması ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağının ortaya çıkması üzerine Jürgen Klopp'un, Slovak oyuncuyu aradığı ve imza atmamasını takıma dönmesini istediğini iddia etti. Skrtel'in Salı akşamı 8 saatlik rötarla İstanbul'a gelmesi de kafaları karıştırmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...