Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diego Ribas'ı yeni takımı belli oldu

Düzenleyen:
Diego Ribas'ı yeni takımı belli oldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin takım bulması için izin verdiği Diego Ribas, Flamengo ile prensip anlaşmasına vardı.

Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda takımdan gönderilme kararı alan Diego, transfer görüşmeleri yapmak için bir süredir Brezilya'da bulunuyordu. Corintihans, Cruzeiro ve Flamengo ile görüşmeler yapan Diego Ribas, Flamengo ile prensip anlaşmasına vardı ve topu Fenerbahçe'ye attı.

Flamengo'nun Fenerbahçe'ye bonservis bedeli ödemek istememesinen dolayı uzayan transfer süreci, Diego Ribas'ın devreye girmesiyle çözüldü. Transferi dönemi 20 Temmuz kadar devam eden Brezilya Ligi'nde Flamengo'nun transferi 19 Temmuz'da resmi olarak açıklaması bekleniyor. Diego Ribas'ı Flamengo'ya gönderecek olan Fenerbahçe, böylelikle Brezilyalı oyuncunun 3.5 milyon euroluk yıllık ücretinden de kurtulmuş olacak.

Brezilya basınına konuyla ilgili bilgi veren Diego'nun babası Djair Ribas, "Flamengo'nun bir ilgisi var ve transfer etmek istiyorlar. Karşılıklı iletişim olduğu doğru.Diego'nun Fenerbahçe ile devam eden bir sözleşmesi var ve bu durumun çözülmesi için uğraşılıyor" ifadelerini kullandı

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...